Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e probléma az ha csak akkor vagyok el amikor a párom is ott van?
Ha nincs velem akkor olyan más bárkivel találkozni....
Nem vagyok el még a saját baráti körömmel se úgy. Ha meg összeveszunk akkor még úgy se vagyok el. Jobban lehuz. Nincs is igazán baráti köröm, inkább neki van.
De máson is meg látszik ha baj van otthon? Ha összevesztek tudtok úgy viselkedni mintha semmi baj nem lenne?

Szerintem az probléma, ha tőle függ, hogyan érzed magad másokkal, tehát kvázi csak vele vagy igazán kiegyensúlyozott.
Ami a vitát illeti. Ha összeveszünk se mindegy min, mennyire, hányadszor, miért. Mert ezek határozzák meg, mennyire nyomja rá a bélyegét a tőle független dolgaimra.
Mikor rossz időszak van, sok vita, sok feszültség, az az általános hangulatomon is meglátszik. Ha olyan összezörtenés amit még nem oldottunk meg, tehát épp haragszom rád van, az is, de a barátaimmal pl. tudok vidám lenni ettől függetlenül. Persze nem olyan felhőtlenül mint máskor, de azért nem bújok egy sötét sarokba egy vita miatt. Ha olyan vita, amit utána tudtunk tisztázni, akkor semmilyen hatással nincs, úgy sem, ha a kapcsolatban ettől még érződik kicsit a feszültség. Ha ismétlődő vita téma, akkor sok esetben lepereg rólam.
De mindenki máshogy dolgozza fel az ilyesmit. Az viszont biztos, hogy nem jó hosszú távon, ha ennyire a párodtól függsz érzelmileg. Érdemes lenne kibogoznod miért lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!