Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felkelteni a párom érdeklődését?
Sok kérdés felvetődött bennem.
1. Lesz tervben összeköltözés? Beszéltek róla, hogy legyen valami változtatás, hogy ne legyetek távol? Ha igen, oké, ha nem, akkor halott az ügy.
2. Az érdeklődését felkeltése kérdésrész kicsit félreérthető, én azt hittem itt kihűlt szerelemről lesz szó. Nekem az exem volt ilyen, ahogyan az első is írta, valószínűleg más a szeretetnyelvetek, ami hosszútávon (ha valamelyikötök nem köt kompromisszumot) szintén halálra ítéli a kapcsolatot (tapasztalat sajnos).
Ha pedig úgy érzed nem érdekled, mondd el neki, mondd, hogy kicsit legyen aktívabb, beszélj vele. Nem leszel hárpia, amiért kifejezed az "igényeid" és az aggodalmad. Egy kapcsolat alapja itt kezdődik. Kommunikáció.
Kedves első válaszoló, igen, ez valóban igaz -én egy eleggé mély érzésű nő vagyok, aki könnyen kifejezi az érzelmeit akár szóban akár tettekkel. :)
Kedves harmadik válaszoló: 1. Tervezünk ilyesmit a közeljövőben, éppen a jogosítvány megszerzésével bíbelődöm, azután szeretnénk jobban belemenni a témába.
2. A kompromisszumképességével vannak azért problémák... de igyekszem erre rávezetni, köszönöm.
Negyedik válaszoló: Néha magam is így érzem!🤣
Ötödik válaszoló: Nem tudom sokáig játszani az ő stílusát sajnos.
Leulteted, elmondod h ez zavar
Ha leszarja meg nem tesz a dologert semmit akkor vond le a kovetkeztetest h kihult, nem szamit neki h Te is jol legyel a kapcsolatotokban tehat tipli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!