Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem, miért nem örül az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért nem örül az ajándékoknak?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, de máris gondok vannak. :S Ő az első barátnőm, neki is én vagyok az első barátja és szerintem zavarják az ajándékaim. :S legelső ajándékom egy karkötő volt neki, belegravírozva a nevünk kezdőbetűi. Meg elég gyakran küldök neki virágot, van, hogy naponta, és ma lehordott, hogy ő elhiszi, hogy szeretem, de nem kell ez a sok ajándék. Ez nagyon rossulesett, mert olyan, mint ha nem akarná elfogadni tőlem. :S Mint ha nem szeretne eléggé. Pedig én csak azért veszem neki aj ajándékokat, mert imádom!

Mit lehet tenni? Ne vegyek neki soha ajándékot? Akkor meg az lesz a baj! :S

2010. aug. 12. 00:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
mondom, csak vard meg az ultrahangot es elmegy a kedved
2010. aug. 12. 00:59
 12/21 anonim ***** válasza:

De fel sem bírod fogni, h nem csak arról szól a párkapcsolat h téged boldogság töltsön el, hanem h figyelembe veszed a partnered érzéseit.

Ha annyira ajándékozni akarsz akkor menny el egy menhelyre.

2010. aug. 12. 01:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Óriási hibát követsz el! Úgy érzi a csajod, hogy meg akarod vásárolni, meg hogy most tartozik neked. Te nem így érzel, de ő igen, hidd el. Gyakorlatilag megszűntél kihívás lenni, teljesen megadtad magad a csajnak. Ezt nem szabad, ha nem kell dolgozni a kapcsolatért, küzdeni érted, hamar le leszel pattintva. Nem férfias amit csinálsz. Elhiszem hogy szereted, de így csak egy papucs leszel. Ajándékot, virágot ritkán kell adni egy nőnek. Teljesen hitelét veszti az egész, ha elhalmozod nap mint nap. Unalmas leszel, közben pedig hatalmas nyomást pakolsz rá.

25/F

2010. aug. 12. 01:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Pontosan. 3 hónap és már vésett karkötő, meg minden vacak. Nem tudsz bánni az emberekkel. Az ember nem egyenlő az állattal. Ja és egyáltalán nem vagy romantikus alkat. A filmekben lévő romantikának semmi köze a valódi romantikához. Filmben kb 2 óra alatt játszódik le az, amihez az éleben napok, hetek, hónapok kellenek. Ezért a filmekben vannak ezek a sűrű ajándékozások, meg sűrű szeretkezések, meg minden szeretkezés egy álom (mégha az első is). Mert ez csak egy film, egy kis kikapcsolódás. De nem a valóság. A kapcsoaltodat már elrontottad.

Ráadásul inkább mondtad volna azt, hogy igen egy osotba 14 éves vagyok és akkor nem jössz ki hülyén.

2010. aug. 12. 09:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Tényleg túlzásba esel! Idegesítő, ha mindig ajándékokkal traktálják az embert- Én persze fiú vagyok, de akármennyira szeretem a barátnőmet eszembe sem jutna gravírozott karkötőt adni neki. Egyrészt giccses, "nyálas", másrészt korai. Néha virág oké. Pl a hónapfordulókra. De akkor sem egy szekérnyi csokor! Apróságokban gondolkozz, és ne mindennap. Mert unalmas lesz-egy idő után valóban nem lesz értéke az ajándékoknak. Azt hiszi a lány, hogy azért adsz ilyen sokat, mert "kell".
2010. aug. 12. 09:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Ráadásul később a problémáidat is csak ajándékokkal fogod megoldani. Utána meg jön a barátnődtől a "minden pasi mama kisfia" szöveg.
2010. aug. 12. 09:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos vagy , hogy igy elhalmozod ajándékokkal, ne foglalkozz a sok bunkó f*sszal, akkik azt hiszik a nők a k*csögöket szeretik.

Szerintem az lehet a baja, hogy ő nem tudja viszonozni az ajándékokat, és ezért már kellemetlenül érzi magát (velem is volt ilyen). Szóval egy kicsit ritkábban ajándékozd meg!:)

2010. aug. 12. 11:33
 18/21 anonim ***** válasza:

sztem megalázónak érezheti, hogy Te mindennel elhalmozod. Első hónapra gravírozott karkötő?! ezt évek után..pláne, hogy mindkettőtöknek a másik az első. Vegyél vissza, mert ennek jó vége nem lesz. Legyen mondjuk heti 1 szál virág, vagy valami kisebb figyelmesség. Kecske káposzta...

19L

2010. aug. 12. 11:43
 19/21 anonim ***** válasza:
11:33: egyszer azt mondod, ne foglalkozzon a sok hülyével, utána meg azt, mait a sok hülye mond? Remélem kapcsolatban vagy, így eggyel kevesebb ostoba mozog a szinglik között.
2010. aug. 12. 12:11
 20/21 anonim ***** válasza:
12:11 Azt hogy a sok hülye mit mond ,azt a trágárságokra értettem, amit pl. a 2. válaszoló irt, hogy igy puhaf*sz meg ugy..
2010. aug. 12. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!