Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy a barátom allandóan lájkol egy másik nőt. Nem a lájkkal van a gond, hanem hogy amiket én felrakok magamról, azokra rá kell kérdeznem, hogy látta-e? Akkor betetszikeli. A másik nőnek minden fotóját tetszikeli. Megirtam a barátomnak hogy látom másért van oda, úgy érzeem nem én kellek neki. Ez volt tegnap reggel, azóta pedig nem keresett. Tehát ezek szerint igazam volt?
2020. dec. 8. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem azon csodalokozott a kommenttars, hogy like-olgatasok es a felnott parkapcsolatok hogyan ferhet meg egy kategoriaban. En sem ertem. Neked nem az a valook, hogy onzo es kontrollmanias, hanem az, hogyan like-olgat? Lehet velem van a baj, de en ezt siralmasnak talalom. Hany eves tetszik lenni?
2020. dec. 8. 13:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Ott van oda is írtam hogy nem a lájk a gáz, hanem hogy másnak mindenét betetszikeli, nekem meg úgy kell rákérdeznem hogy az én fotómat látta-e? Azaz mást hamarabb észrevesz mint engem.
2020. dec. 8. 13:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Ja és mindig ugyanazt a nőt.
2020. dec. 8. 13:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Plusz arra sem reagált hogy azt mondtam nem én kellek neki mert velem kb nem is foglalkozott. Nem én vagyok itt a tini aki ne akart volna kommunikálni.
2020. dec. 8. 13:52
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, leragadtam ott, hogy a like-olgatas a 8. fobun, es nem vagy tini. Megprobaltam elkepzelni, es nem sikerult. Megprobalom megegyszer.
2020. dec. 8. 13:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Hagyd is, leragadtál a lájknál.
2020. dec. 8. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, valszeg igazad van, de akkor meg ne fuss egy hajó után, ami már elment.
2020. dec. 8. 16:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem is fogok. Pláne nem, hogy így intézte el ezt az egészet.
2020. dec. 8. 16:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a furcsa nekem is hogy mindig ugyanazt a nőt azért ha téged szeret akkor visszább vesz. Az oké hogy egy két képét tetszikeli de neked szólni kell magától nem veszi észre az eléggé gáz. De az is lehet hogy éretlen és ő így reagalja le a dolgokat ha vmi konfliktus van elmenekül bebujik a csigahazaba. Csak hogy ez gyerekes is plusz örülj neki hogy gyerek nincs.
2020. dec. 8. 17:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Nekem ott dőlt el minden, hogy felvetettem nem én kellek neki, és arra azóta is (tegnap óta) nulla reakció. Ezzel kb mindent elmondott.
2020. dec. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!