Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire viselitek el, ha a párotok nem szeretné, hogy bizonyos ruhadarabot hordjatok?
Figyelt kérdés
Leszögezném, egyáltalán nem féltékenységből mondja, tőle kivágott felsőt vagy sokat mutató ruhát is felvehetek. Rendeltem egy viaszolt skinny nadrágot neten (boltban nem volt méret), megjött, felpróbáltam és közölte velem, hogy előnytelen, mert az magas, kifejezetten vékony lábú lányoknak áll jól, ne tegyem magam ki közröhely tárgyának. Alacsony vagyok, a lábam pedg izmos a gyerekkorom óta történő sportolástól, edzéstől, kövér egyáltalán nem vagyok. Mit tennétek? Visszaküldenétek a nadrágot vagy kérdezzek meg másokat (anya, barátnők), hogy szerintük sem előnyös?2020. dec. 7. 12:37
11/14 anonim válasza:
Hát, nekem régebben kifejezetten vékony, pálcika lábam volt. Borzalmasan állt az ilyen farmer. Azóta elkezdtem keményen edzeni, normálisan enni, felszedtem 10 kilót, szóval nekem tényleg főleg izom rakódott a lábamra, és sokkal jobban állnak az ilyen nadrágok, meg a miniszoknyák is.
Viszont, azt tartsd szem előtt, hogy a lábad csak akkor izom miatt vastag, ha MOST is sportolsz rendszeresen, mert ha nem, akkor a tested esik is neki szépen lebontani, mert nem h.ülye. :)
Viszont, ha tényleg izmos, akkor pont, hogy sokkal jobban áll, pláne ha a feneked is kerek.
12/14 A kérdező kommentje:
Röplabdázom, illetve normális esetben konditerembe járok (mostani helyzetben szabadtéren edzek), nem keverem az izmosat az elhízottal, 53-54 kg vagyok.
2020. dec. 7. 14:32
13/14 anonim válasza:
Lehet hogy túl szexi voltál, és nem akarja a párod, hogy kinézzenek :))
14/14 anonim válasza:
Szerintem ha neked tetszik és jól érzed magad benne, akkor hord. Azért az kicsit erős, hogy a leírtak alapján közröhely tárgya lennél abban a nadrágban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!