Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves fiúk! Milyen lányokra "buktok"?
Csak azért, mert én már nem tudok kiigazodni rajtatok...
(Félreértések elkerülése végett, nem vagyok sem bányarém, sem agyilag zokni)
na 5 perc és vagyok addig semmi rosszat ne csinálj kedves 15/F
16/F voltam :D
22:53-as vagyok.
15 vagyok.
A tőlem magasabb lányok, hááát.xD uhh.
Nem szeretem azt.:S
Az alacsony lányokat imádom.Ők a kedvenceim.Best!:)
De képet!!!!!!!:D
Am, "barátnő".Attól függ, hogy a magas lány hogy néz ki.:P
visszaértem, jöhet leírás, jobb dolgom úgysem akad most ^^
16/F
Fiúk! Ha kiderülne, hogy a lányok nem szépek(nem bántás, ne bántsatok csajok, csak úgy általánosságban kérdezem :D) Akkor alább hagyna a lelkesedés?
Mert a srácok mindig oda vannak, hogy szép lányokat szeretik blabla. Közben meg a srác sem egy nagy durranás.(Megint nem bántás. Nem láttalak még titeket.)
Jöhet a személyleirás :).
22:07 15F
Kérdező:
Kedves barátnőm önbizalom hiányban szenved, ezért biztosan nem fog magáról pozitívan nyilatkozni. De minden elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy nagyon szép.
23:20 volt már hasonló helyzetem, képen valakiről azt hittem, hogy szép és tényleg jól nézett ki rajta majd 1 hónap után küldött még 1 képet jó, még azt mondom oké elmegy de mikor első talin(60km) megláttam, jobb lett volna ha otthon maradok, persze az rájátszott hogy cirka 4 óra alatt 1 szót se szólt :/
még mindig 16/F
Kérdező:
A korunkat nem is kérdezitek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!