Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját lakása van, én a szüleimmel élek még. Gáz ha mindig én megyek hozzá?
Figyelt kérdés
Soha nem mondta, hogy ez neki gond. Engem zavarna itthon pl a tudat h lehet hallja a családom ahogyan szexelünk. Meg ha nála lehetünk ketten akkor minek hívjam haza ötödiknek. Sosem volt még nálunk. Néhány hónapja vagyunk együtt. Szerintetek ez gáz? Én sem találkoztam még a szüleivel. Huszonévesek vagyunk és én vagyok a lány.2020. dec. 5. 22:00
1/9 anonim válasza:
Bemutatnám, eltöltenénk együtt a családoddal pár órát.
Néha-néha eljönne hozzátok.
Fölösleges ott aludni, mikor lakása van.
2/9 anonim válasza:
Attól mert ott van nálatok, még nem kell szexelni. Mutasd be a családnak, azt kész.
3/9 anonim válasza:
Nem gáz nekem, de szerintem teljesen irreleváns a külső szemlélődő véleménye. Az a lényeg, hogy nektek oké e.
4/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, hogy olyan helyen találkoztok ahol egymásra figyelhettek, ráadásul ahogy írod, szüleidnél problémás az intimitás. Legegyszerűbb ha barátod kérdezed, mi nem tudhatjuk rá a választ. Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció!
5/9 anonim válasza:
Azért vidd haza bemutatni vagy néha egy vacsorára, ebédre.
Szexelni szerintem a barátodnak sem nagyon lenne kedve, ha vékonyak a falak.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem jelentene problémát, nem is szívesen mennék ötödiknek. :) De ezt nyugodtan megkérdezheted tőle is finoman, hogy Ő hogyan érzi.
9/9 anonim válasza:
Ahogy az 5ös írta. De azért néha főzz vagy takarítsál nála,vagy közösen csináljatok ilyeneket,te ott már nem csak egy vendég vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!