Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Billie Eilish milyen hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Billie Eilish milyen hatással lehet egy olyan párkapcsolatban élő fiatal nőre, aki őt hallgatja?

Figyelt kérdés

Billie Eilish kicsit duci, de nem sikerült(?) még lefogynia, és nem foglalkozik annyit a külsejével sem. Nem törekszik arra, hogy szexi és kívánatos legyen:

[link]

Azok a fiatal lányok, akik hallgatják őt, mondhatják, hogy igaza van, és kevésbé fognak tetszelegni.

Ez most jó vagy rossz?

Billie elveszi a nők nőiességét, vagy jót tesz azokkal, akik figyelnek rá?

Így is vannak pasik, akik panaszkodnak, hogy a barátnőjük kissé el elhagyta magát.

2020. dec. 5. 08:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Meg azt tegyük hozzá, hogy 16-17 éves fejjel a szájába adtak egy olyan dalszöveget, ami a Bad Guy-é, cseppet sem nyíltan szexualizálva a tiniket és a gyereklányokat. De ez ugye egyik haladó anyukát sem zavarja, amikor a csemetéje egy pedofil ipari termékre rázza a seggét a tiktokon... Szép új világ.
2020. dec. 5. 12:22
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

"Szép új világ."

????

Szerinted ez most kezdődött?

Vagy 10 éve?

Vagy 30 éve?

Hidd el, ez ment már a 80-as években is :)

2020. dec. 5. 13:06
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

[link]

Rohadtul szeretnék ennyire túlsúlyos lenni...

2020. dec. 5. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, ugye csak trollkodsz? :))))) ezen jót nevettem.
2020. dec. 5. 14:15
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Kb 5 perce nézegetek róla képeket, komolyan csak én nem látom hogy hol duci?
2020. dec. 5. 14:29
 16/21 A kérdező kommentje:

A linkelt videóklipben 1:58-tól azért lehet látni, hogy duci.

Itt is:

[link]

Viszont ha akarjuk, ha nem, a média hatással van ránk.

Britney szüzességéről lehetett volna tudni, hogy egyszerű marketingfogás, hiszen már a legelső klipjeiben is erotikus töltetű volt a megjelenése. :D

Szerintem a Bad Guy-ban nincs semmi olyan, ami durva lenne. A klip is elvont eléggé, én inkább viccnek fognám fel. Amúgy nem hinném, hogy Billie csak egy termék lenne. A mai közösségi médiában már egészen fiatal lányok is pénzt akarnak keresni a testükkel, és akkor megjelenik Billie, aki egészen egyedi.

Egyébként én nagyon bírom a csajt. Látszik rajta, hogy érzéssel énekel, és, hogy jó fej.

2020. dec. 5. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

" A mai közösségi médiában már egészen fiatal lányok is pénzt akarnak keresni a testükkel, és akkor megjelenik Billie, aki egészen egyedi."

Ahogy egyedi volt az összes hozzá hasonló! Bár annyira nem is egyedi, inkább elütött a pillanatnyi mainstreamtól. Egy botrány figurával most nem lehet dobbantani, mert a legutolsó kocsmában is van három ilyen alak, egy műanyag barbie dettó...

De mondom, majd az idő eldönti, hogy ő is egy megcsinált sztár e, akire 10 év múlva nem emlékszünk (millió ilyet lehet sorolni, pedig annó mindegyiknél megesküdtek a rajongók, hogy ez most más, ez most tehetség), vagy valóban egy komoly, sok évtizedes zenei karrier vár rá

2020. dec. 5. 19:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Szerintem Magyarországon szerintem rosszabb a helyzet mint az USA-ban, az egyediség tekintetében. Az itteni YouTube sztárok szerintem többségében meg vannak győződve arról, hogy ők egyediek. :D Náluk viszont még egy mainstream amerikai előadó is egyedibb. :-)
2020. dec. 5. 20:04
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
#13 ugye tudod, hogy ez egy megszerkesztett kép?
2020. dec. 17. 11:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért lett lepontozva a 19-es, mert ez tényleg egy megszerkesztett kép. Alapból a feje sötétebb, mint a test, amire rá lett szerkesztve, messziről is látszik, hogy van egy éles határvonal a nyaknál, illetve a feje is tök hülyén áll, nem illik oda. Aki ezt szabad szemmel nem látja, az valszeg vak
2020. dec. 22. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!