Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek az örökké tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az örökké tartó szerelemben?

Figyelt kérdés
Csak,mert vannak ismerőseim akik 16 éves koruk óta együtt vannak és most 30évesek,és most lett kisbabájuk:)
2010. aug. 11. 20:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :)

én is hiszek benne, bár még csak 1 éve vagyok együtt a barátommal, de nagyon szeretjük egymást. sokszor ő az egyetlen aki mindig mellettem van, jóban-rosszban,mindig támogat mindenben:)

és bár én is még csak 16éves vagyok :))

2010. aug. 12. 19:35
 12/12 anonim válasza:

A férfiban nem az Oxitocin okozza a monogámiát, hanem a Vasopresszin (másnéven AntiDiuretikus Hormon [ADH]), mivel a Tesztoszteron gyengíti az Oxitocin hatását, de az ADH-jét már nem. A monogámia-hormonok pedig a pszihés addikciónak a hormonjának, a Dopaminnak a szintjét emelik.

Egy párkapcsolat akkor marad meg sokáig, ha közbe sokat szeretkeznek a párok (a szex erősen megnöveli a monogámia-hormonok szintjét az orgazmus során, valamint gyógyító és fiatalító hatású)

2010. aug. 14. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!