Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerepelni a párom edzős videójában, hogy oldanátok meg a konfliktust?
Ha jol értem az a bajod,hogy be kene mutatni nehány gyakorlatot?
És ki a lócsecs tudná,hogy te kinek a kije vagy?Es egyáltalán miert fontos ez,hogy te ki vagy?
Totál nem vágom a problemádat.
Persze ha nem akarod,nem kényszer nyilván,csak ezt a hozzákörített indoklást nem értem.
Szerinted majd megrohamoznak az utcán sikoltozva,mert bemutattál egy gyakorlatsort 10 percben a tubeon??
Értem én,hogy nagy népszerüség meg minden,de azert ez egy kicsit túlzás részedröl,nem gondolod?En igy látom.
Pärom régóta jógäzik a tubeon vannak videok.Ha hiszed,ha nem egyikünk se tudná az utcán felismerni az oktatókat.Pedig napi szinten nézi a gyakorlatokat is.És én is sokszor láttam már.Fingom sincs hogy hivják egyiket sem,Pedig ott van a leiràsban..
Majdnem 20 ezer, azta :O
Ne haragudj, de te tényleg paranoiás vagy. Vannak többszázezres követő táborral rendelkező ismerőseim, néha napján valóban felismerik őket, de hogy tömegek sugdolóznának az utcán utánuk... Nem, nem igazán. Haverként pedig én is volt, hogy szerepeltem egyik-másik videójában, de a kutya se ismer fel azóta se. Baromira túlkomplikálod az egészet, de ha te ezt ennyire fix valóságnak éled meg, akkor hagyd el. Neki ez a munkája, ez fontos neki, te pedig láthatóan kiborulsz ettől. Keress olyat, akinél nem görcsölsz azon, hogy bárki megjegyzést tesz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!