Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok szerepelni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok szerepelni a párom edzős videójában, hogy oldanátok meg a konfliktust?

Figyelt kérdés
Közös kép 2 van fenn nála, de az arcom egyiken sem látszódik, illetve nem vagyok taggelve. Pontosan amiatt, mert ő edző sok-sok követővel, nincs szükségem arra, hogy ujjal mutogassanak rám az utcán vagy felismerjenek, nem véletlen privátra van állítva az instám. Kitalálta, hogy egy nőknek szóló edzős videót akar felvenni a youtube csatornájára, amiben én mutatnám be a gyakorlatokat, ő pedig közben mondja, hogy mit csinálok. Szoktam itthon edzeni, mióta nem lehet terembe járni, nem okozna gondot ilyen szempontból, de a fent írtak miatt nem akarok szereplni, mondtam neki, hogy hívja át az egyik kolléganőjét, vegye fel vele. Azóta azon puffog, hogy nem vállalom fel őt, pedig ez nincs egyáltalán így, csak nem akarom a kirakatba kitenni a kapcsolatunkat.

2020. dec. 3. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jol értem az a bajod,hogy be kene mutatni nehány gyakorlatot?

És ki a lócsecs tudná,hogy te kinek a kije vagy?Es egyáltalán miert fontos ez,hogy te ki vagy?

Totál nem vágom a problemádat.

Persze ha nem akarod,nem kényszer nyilván,csak ezt a hozzákörített indoklást nem értem.

Szerinted majd megrohamoznak az utcán sikoltozva,mert bemutattál egy gyakorlatsort 10 percben a tubeon??

Értem én,hogy nagy népszerüség meg minden,de azert ez egy kicsit túlzás részedröl,nem gondolod?En igy látom.

Pärom régóta jógäzik a tubeon vannak videok.Ha hiszed,ha nem egyikünk se tudná az utcán felismerni az oktatókat.Pedig napi szinten nézi a gyakorlatokat is.És én is sokszor láttam már.Fingom sincs hogy hivják egyiket sem,Pedig ott van a leiràsban..

2020. dec. 4. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Majdnem 20 ezer, azta :O

Ne haragudj, de te tényleg paranoiás vagy. Vannak többszázezres követő táborral rendelkező ismerőseim, néha napján valóban felismerik őket, de hogy tömegek sugdolóznának az utcán utánuk... Nem, nem igazán. Haverként pedig én is volt, hogy szerepeltem egyik-másik videójában, de a kutya se ismer fel azóta se. Baromira túlkomplikálod az egészet, de ha te ezt ennyire fix valóságnak éled meg, akkor hagyd el. Neki ez a munkája, ez fontos neki, te pedig láthatóan kiborulsz ettől. Keress olyat, akinél nem görcsölsz azon, hogy bárki megjegyzést tesz rád.

2020. dec. 9. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!