Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom reggel 8 tól dolgozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom reggel 8 tól dolgozik este 8 ig. Karácsonyig. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Hétvégén is ez a helyzet. Keddtöl egy árva sms t se írt. Ma kiborultam. Írtam neki ennek így nincs értelme.

Hazafele ha megy este simán megtudna értem állni ( útban van) és mehetnénk együtt hozzá. Eszébe nem jutott még. Elhiszem hogy fáradt, kimerült. De olyan sokat várok el?

2020. dec. 3. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező, ha te egyedül lennél akkor öngyilkos lennél? Az a probléma h egyedül nem találod fel magad, mástól várod a szórakoztatást. Ilyen barmoktól kíméljen meg az élet. Sajnos volt ilyennel tapasztalatom, elviselhetetlen vagy. De a pénz az kéne nem? Kapjon pénzt azért mert neked bohóckodik? Ki fizet ezért? Te? Ökörember. Nőj fel.
2020. dec. 3. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es, attól, hogy te meg vagy keseredve és rosszindulatú vagy, attól még más vágyhat szeretetre, párkapcsolatra. De az nem párkapcsolat, ahol szinte sohase találkoznak. Ezért javasoltam a kérdezőnek, hogy lépjen tovább. Nem szereti mindenki a magányt, de neked váljon egészségedre.

A begyepesedett rövidlátó fajtád mind a pénzzel jön. Hogy a nőknek csak a pénz kell. Ha a kérdezőnek csak a pénz kéne,akkor nem zavarná, ha nem láthatná a pasiját. Amúgy én lúzernek tartom, egy csicskának az ilyen embereket, akik hagyják magukat ennyire kizsákmányolni egy kuli munkahelyen.

2020. dec. 4. 07:37
 13/16 anonim ***** válasza:
12, akkor ki fogja megteremteni az otthont? Ismerem a fajtád, ha nem ez a fószer, akkor majd más. Akkor ez az ember mi a fenének figyeljen a magadfajtákra ha így vagy úgy de otthagyod azért mert nem otthon fekszik és apuci táplálja? Te tipikusan az vagy akivel ha házassági szerződést kötnek, megsértődik, de mikor válni akar, akkor mindent vinne. Természetesen a "pénz nem számít".... A munka ha jól csinálod megtérül. Ha egy hozzád hasonlóval foglalkozna, mi haszna lenne belőle? Elhagyod mert nincs pénz, jómód, szorakozás, akármi? Hazudozz másnak. Vagy van megértés, vagy húzd le magad 30 után.
2020. dec. 4. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Elmúltam 30, több mint 10 éve párkapcsolarban élek. Ugyanannyit keresek, mint párom. Nincsenek nagy igényeink, viszont így elég sok időt együtt tudunk tölteni. Nem hajszoljuk a pénzt azért, hogy nyáron egy hetet a mittomén milyen kárikittyom babámfaxa szigeten menőzzünk, hogy utána azzal hivalkodjunk mások előtt. Mi spórolunk, ezzel szabadidőt vásárolunk magunknak. De te vmi nőgyűlölő nyomi lehetsz, aki fel se bírja fogni, hogy akadnak normális emberek is. Persze tele a világ pénzéhes ribikkel, ez tény. Viszont pasik is vannak, akik a nők anyagi javainak lehúzásán mesterkednek.
2020. dec. 4. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
14, leszrom a párodat meg, hogy 19192343.445 ft-ot kerestek hajszál pontosan. Ezzel azt akarom mondani az egyenlősdid. Ez nekem nem vezet sehova. Az meg h pasik akarják a nőket lehúzni? Vicc. Ez olyan mint ha azt mondanád, van olyan gazella, amelyik oroszlánra vadászik :) Magad sem hiszed... Azt lehet van ilyen, max 1%. Szóval ne hazudozz kérlek, és ne nyomizz a nyomorodból.
2020. dec. 4. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Hú de gáz vagy te! Biztos anyáddal laksz és keserű a szőlő.
2020. dec. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!