Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat kérek vagy jogos?

A bizalom lenne a lényeg, meg a közös élet, nem a másik baszogtatása, meg saját magad rossz helyzetbe hozása.
Ha meglenne az a beszélgetés szakítanál.
Ezért kell végiggondolni, hogy kell-e így a barátnőd vagy inkább elevezel másfelé, ahol persze újrakezded majd ezt a féltékenységi játékot és nem fogod érteni, hogy miért egyforma minden nő a kapcsolatban.

Ahogy #2 írta.
Jogod vsn kérni, neki pedig nincs joga neked átadni, mivel ezzel a 3. fél jogait sértené.

Szerintem ennek annyi.
Mikor nekem történt ilyen a párkapcsolatomban és a volt barátom elolvashatta a beszélgetést, az csak arra volt neki jó, hogy utána azt hánytorgathassa fel.
Másfél évig bírtam, utána végleg otthagytam.
Több mint valószínű, hogy kompromittálóbb részek is lennének ott, mint amiket a barátnőd bevall, de ez mit is számít?
Most akkor vagy újra megbízol benne 100%-osan (a történetek ellenére), vagy engedd el az egészet úgy ahogy van, mert ha el is olvasnád a beszélgetést, ugyanúgy vége lenne...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!