Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A párommal fél evig voltunk együtt, ő szakított velem, a semmiből jött ez az egész, sokat veszekedtünk, de én nem éreztem, hogy nem tudtuk megoldani.. szakitott velem, elköltöztem.. pár nap múlva áthívott magához megbeszélni..kibékültünk azt mondta szeret viszont az utobbi időbe ami volt ugy nem szeretné. Most külön lakunk, azt mondta majd ha úgy érezzük akkor vissza költözök.. ennek mikor lenne itt ag ideje? A kapcsolat elején 1 hónap után összeköltöztünk.. nekem hiányzik ami volt, hogy együtt éljünk, együtt aludjunk. Mikor aludjak ott nála? És mikor költözzek vissza? Persze ha úgy alakul hogy maradunk együtt.2020. dec. 1. 10:35
1/9 anonim 

válasza:

Vissza ne költözz!
Ez nem így működik. Akkor az emberek 90%a költözködhetne hetente
2/9 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak? Nagyon hiányzik, mennyi időt várjak?
2020. dec. 1. 10:43
3/9 anonim 

válasza:

1 hónap nagyon rövid idő, meg sem tudod rendesen ismerni a másikat, szerintem elsiettétek.
most ne siesd el, valószínűleg szóba fog kerülni, amikor úgy érzi, hogy vissza kéne költöznöd, akkor pedig te eldöntheted, hogy szeretnéd-e ezt. szerintem adjatok legalább egy hónapot magatoknak.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, sokan azt mondják az volt a baj,hogy ilyen gyorsan össze költöztünk... Ne is aludjak nála addig?
2020. dec. 1. 10:46
6/9 anonim 

válasza:

Nem azon kellene agyalnod hogy mikor költözz vissza...egyébként soha.
Hanem hogy nem szerinte az volt a megoldàs hogy cuccolj el... Nem az hogy beszéljétek meg
Ez max szexre jó, többet ne nagyon láss bele
7/9 anonim 

válasza:

Ez nem tobb egy szexkapcsolatnal. Ha osszekoltozve nem mukodott a dolog, akkor meg mit akartok egymastol?
8/9 anonim 

válasza:

Milyen idősek vagytok és mi volt a konkrét dolog, amit nem tudtatok megoldani? Mert nem mindegy, lehet csak mondvacsinált dolog volt, hogy léphessen. Ha nem működik, ne erőltesd sehogy. Neki úgyis ez lesz a megoldása mindenre, hogy szakít.
9/9 anonim 

válasza:

Lehet kellett neki egy kis "szabadság" hogy egy-két rüfkét jól levarrjon. Aztán mehetsz vissza. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!