Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tanácsot szeretnék kérni!
Kedves párommal már 4 éve vagyok együtt és az utóbbi időben úgy éreztem elhanyagol!Én tegnap ezt elmondtam neki és ő egyből azzal védekezett hogy értsem meg őt hogy intézi a házat(össze szeretnénk költözni és most veszünk egy házat) meg a papírokat és ezért nem figyel rám mert arra összpontosít.A figyelmetlenség alatt azt értem hogy próbálok vele beszélni más-más témákat hozok fel de ő nem nagyon szól hozzá a témáimhoz megkérdeztem hogy nem érdekli ami velem történni erre az volt a válasza hogy ha nem kérdezek ne várjak hozzászólást...Tegnap elmondtam hogy hogy érzem hogy már nem foglalkozik velem és ő ezen megsértődött ha nem keresem ő nem keresett volna...Ma kaptam egy fél mondatos üzenetet "Jó reggelt, elmentem dolgozni."
Nem tudom hogy mit csináljak??Mit tanácsoltok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!