Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit ráébreszteni, hogy ismerje be a hibát vagy ha hibázott akkor kérjen bocsánatot? Van erre valami módszer, vagy veszett ügy? Bövebben
A barátom soha nem ismeri be ha hibázik, nem kér bocsánatot. Mindig bizonygatja, hogy ő tud bocsánatot kérni, de ezt még szinte soha nem láttam.
Tud egyáltalán az ilyen ember fejlődni e téren? Vagy ha 28 évig ilyen volt, akkor esélytelen a változás? Bizonyára a büszkesége nem engedi, hogy engedjen az igazából, de egy kapcsolatban szerintem kéne mutatni valami ráhajlást a kompromisszumra, nem csak a másik félnek kell hozzá idomulnia.
ha alapvetően ilyen ember, akkor nem valószínű, hogy sokat változna, ha csak nem érzi úgy ő maga is, hogy képtelen az önvizsgálatra. amit tehetsz az az, hogy leültök és őszintén elmondod neki mindezt.
a párom is ilyen volt, ő pszichológussal dolgozott ezen, mert nárcisztikus jegyeket véltek nála felfedezni. ha nagyon durva a helyzet, akkor neked is ezt javasolnám.
Mert az első 4-5 hónapban nem volt semmi surlódás, hogy ez kiderüljön.
És nem szeretném erővel megváltoztatni, egyáltalán nem erről szólt a kérdés, hanem hogy változhat-e. Nem az anyja vagyok, hogy rászóljak hogy na kérjél szépen bocsánatot.
Peldát!
Mindenki hibazik,te is.
Es nem hinném,hogy ha az allaspontom mellett kitartok,az azt jelenti,hogy nem tudok bocsanatot kérni.Csak nem egyeznek az elveim a te allítasoddal.Ha sikerül meggyőznöd az igazadról,akkor sem kell bocsanatot kérnem!
Mire fel?Megsertettelek talán?
Ezen az alapon minden üzleti tárgyalason mindenki sűrűn bocsanatot kellene,hogy kérjen,vagy egy szakkonzultación a nem nyerő csoport esdekelve kerne elnézést..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!