Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok.Van egy párom 2 éve,akivel nem élünk együtt.Én a gyerekemmel egy egyszobás albérletben,ő az anyjával él.Jogosan szakítok vele?
Vannak ilyen pasik. Nem véletlen, hogy sosem volt családja, gyereke.. .
Ha lenne saját házad, még rosszabbul járnál. Akkor odaköltözne, és te lennél az új anyukája, elláthatnád, ő meg várná tovább a lottóötöst.
Nem fog változtatni. Miért tenné? Az ő minimál igényeihez elég az, ami most van, az ilyen meg elég igénytelen ahhoz, hogy ne akarjon többet. Persze, vágyik rá, de csak ha valaki megteremti helyette.
Ismertem hasonlót. Képtelen volt megtanulni, hogy a rezsit ki kell fizetni, folyamatosan másoktól kért kölcsön, mindig mást hibáztatott a saját nyomoráért, mindig meg tudta magyarázni, neki most épp miért nincs normális munkája.
40 évesen még élni kell. Lehet utazni, programokra járni. Vele soha semmire nem jutnál, nyugdíjba mennél, nézhetnéd a sorozatokat.
Vagy... találhatsz valakit, akivel újra élhetsz.
(És nem, ne hagyd, hogy kimagyarázza. Abban nagyon jó. De soha, semmi nem fog változni.)
15.
+Ha az anyja meghal, lesz egy saját lakása/háza.
40 évesen már a főnyereménnyel sem költöznék össze, max. itt-ottalvós-programozós kapcsolatot tudok elképzelni.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!