Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok belefért volna?
Egyik nap megbeszéltük, hogy átmegyek, el is indultam volna, de az autóm bedobta az unalmast és hirtelen azt sem tudtam hogy fiú vagy lány vagyok, az egész napot gyorsan át kellett szerveznem fejben. A másik féltől ennyit kaptam: “oké lerobbant, de mikor jössz?” kicsit kiakadtam és kiálltam magamért hogy köszi az együttműködést, ezen persze kiakadt és nagyon megsértődött mert az ő idejével ne szórakozzak alapon. Mondom ok, semmi gond, tömegközlekedek akkor ahogy tudok olyan gyorsan, mire odaértem nem volt aki ajtót nyisson. Vártam másfél órát, de semmi. Este válaszolt hogy bocsi vidékre lementem anyukámhoz. Nekem itt lett elegem, és úgy érzem, ilyen emberrel nem szeretnék a továbbiakban bármit is...Szerintetek jogos a sérelmem?
26/F

"az ő idejével ne szórakozzak alapon"
Aki ilyet mond, az sem nem a párom, sem nem a barátom. Itt kellett volna elküldeni a fészkes fenébe, nem pedig utána futkorászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!