Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondtam a barátomnak, hogy úgy érzem semmibe veszi a kapcsolatunkat és hogy örülnék ha picit odatenné magát. 5 napja nem keresett?
Mikor együtt vagyunk az szuper, rajta is úgy érzem teljesen élvezi, meg igényli hogy együtt legyünk. De az utóbbi időben teljesen elkényelmesedett, kivétel nélkül mindent én csináltam a kapcsolatunk fenntartásáért. Szóvá tettem neki, hogy úgy érzem leeresztett és szeretném ha picit aktivizálná magát. Erre besértődött, hogy nincs így, és már 5 napja nem keresett.
Ennek itt vége, igaz?
Csak nem tudom ezek után még írjak-e neki.
Mert tudom, hogy számomra ez a vége, ezek szerint számára is. És csak kéne egy lezáró üzenet, vagy?
Igen, részéről vége. Velem is történt már meg, hogy teljesen eltűnt a srác, egyik barátnőm exe is ezt játszotta el. Manapság úgy látszik, ez a trend a szakításban.
Szerintem se írj neki, hiszen elmondtad, hogy mit szeretnél, ő meg magasról sz**ik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!