Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mit tegyek?
4 hónapos a kapcsolatunk, de a barátom mostanában csak alszik mellettem, nem kezdeményez szexet.
Most van a 3 ik napja ennek.
Tegnap tett rá utalást, de eltereltem a szót és akkor ennyi volt, nem ragaszkodott, hogy megtörténjen.
Addig azt mondta, hogy neki naponta kell a szex.
Amúgy jó a kapcsolatunk, figyelmes és kedves , más nő nincs a képben ( egyelőre)

Te miert nem kezdemenyezel?! Csak fekszel ott mint egy darab fa es arra varsz, hogy radmasszon?! Feltetelezem megunta, hogy mindig o kezdemenyez. Tett ra utalast, te pedig tereltel? Irnek rad egy szot, amit az ostoba emberekre szoktak mondani, de nem akarom, hogy toroljek a valaszt.
Szerintem arra vart, hogy vegre te is oda teszed magad, de nem. Helyette bavagtad a durcit es ugy viselkedsz, mint egy hisztis tini.
N

Mi értelme játszmázni? Miért nem lehet felnőttek módjára viselkedni és kommunikálni?
Szerintem 3 nap kihagyás még nem a világvége. 7 nap után nekiállhatsz agyalni. Amúgy meg kezdeményezhetsz te is, elvégre az nincs megtiltva. 38N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!