Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye erről a megcsalás dologról?

Figyelt kérdés
Párom szerint a megcsalás nem az, ha félrekefél valaki, hanem az, ha érzelmileg csalja meg a másikat. mert "a szex az csak szex" ... És hogy lehet az menti meg a kapcsolatot, ha egy másik valakin ki tudja adni a kapcsolatában felgyülemledt feszkót... én ezt nem így gondolom... Ti hogy vagytok ezzel?
2010. aug. 11. 14:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát akkor repül... :S De amúgy, nem az volt a kérdés, hogy a pasimról mi a vélemény, hanem hogy erről az egész hűség-megcsalás dologról...
2010. aug. 11. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen jellemző,a pasik már is itt punciznak amikor az ő nemük a s*ggfej!:@ Ahjj a férfiak néha úgy fel tudnak bosszantani hogy az vmi hihetetlen...

Egyértelmű volt hogy a kérdést nő írta,egy nő nem használ olyan szavakat hogy "feszkó",ráadásul egy férfi egész másképpen is fogalmazta volna meg a kérdést(szerintem). ;)

2010. aug. 11. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Az vagyok, aki félrenézte a nemeket, és én is nő vagyok :)
2010. aug. 11. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok, és használom azt a szót, hogy "feszkó" :)
2010. aug. 11. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Némileg egyetértek a pároddal.

15:05

Jajj, ne már, mi megint r*hadékok vagyunk:( Pedig ti csajok is tudtok ám őrjítőek lenni olykor.

21f

2010. aug. 11. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:

14:44-es vagyok

Szerintem már mindenféle intimebb kapcsolat megcsalásnak számít.Pl szájrapuszi.csók.és ezek fokozatai.

Az érzelmileg megcsalás az milyen? Más iránt kezdek el többet táplálni, mint a "tetszés"? Hát...Azzz még nem is megcsalás, de gázos, mert lehet belőle megcsalás.Én nem tenném soha.Ha van egy jó kapcsolatom, mi értelme van egy kicsit is kockáztatni, hogy elveszítsem őt?Ha szeretem, nem teszem.Márpedig én szeretem!

2010. aug. 11. 20:45
 17/17 anonim válasza:

MIndenkit megkérek arra, hogy ne tegyen szexista megjegyzéseket a másik nem-re.

Én 18 éves vagyok és már 2 éve élek boldogan, kisebb-nagyobb vitákkal együtt a barátnőmmel. Hosszúpárkapcsolatok híve vagyok, ő a második barátnőm, mióta élek. Nem tudom mással elképzelni a szexet. Addig maradok vele ameddig tehetem. Ha valamilyen okból nem jönne össze a szex, mert a fogamzásgátló mellékhatásaitól szenved, akkor nem tud senki semmit se tenni, mert nekem az ágyban az a célom, hogy őt kielégítsem, ha nem sikerül, annál jobban várom a következő alkalmat. :)

2010. aug. 13. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!