Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye erről a megcsalás dologról?
Igen jellemző,a pasik már is itt punciznak amikor az ő nemük a s*ggfej!:@ Ahjj a férfiak néha úgy fel tudnak bosszantani hogy az vmi hihetetlen...
Egyértelmű volt hogy a kérdést nő írta,egy nő nem használ olyan szavakat hogy "feszkó",ráadásul egy férfi egész másképpen is fogalmazta volna meg a kérdést(szerintem). ;)
Némileg egyetértek a pároddal.
15:05
Jajj, ne már, mi megint r*hadékok vagyunk:( Pedig ti csajok is tudtok ám őrjítőek lenni olykor.
21f
14:44-es vagyok
Szerintem már mindenféle intimebb kapcsolat megcsalásnak számít.Pl szájrapuszi.csók.és ezek fokozatai.
Az érzelmileg megcsalás az milyen? Más iránt kezdek el többet táplálni, mint a "tetszés"? Hát...Azzz még nem is megcsalás, de gázos, mert lehet belőle megcsalás.Én nem tenném soha.Ha van egy jó kapcsolatom, mi értelme van egy kicsit is kockáztatni, hogy elveszítsem őt?Ha szeretem, nem teszem.Márpedig én szeretem!
MIndenkit megkérek arra, hogy ne tegyen szexista megjegyzéseket a másik nem-re.
Én 18 éves vagyok és már 2 éve élek boldogan, kisebb-nagyobb vitákkal együtt a barátnőmmel. Hosszúpárkapcsolatok híve vagyok, ő a második barátnőm, mióta élek. Nem tudom mással elképzelni a szexet. Addig maradok vele ameddig tehetem. Ha valamilyen okból nem jönne össze a szex, mert a fogamzásgátló mellékhatásaitól szenved, akkor nem tud senki semmit se tenni, mert nekem az ágyban az a célom, hogy őt kielégítsem, ha nem sikerül, annál jobban várom a következő alkalmat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!