Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól kezelni a nagy libidó különbséget?
A legfontosabb szerintem, hogy mindig segíts neki mikor időd van. Tarts legalább magad körül rendet, ne kelljen még utánad is pakolnia. Dicsérd sokat, és próbáld kerülni a veszekedést.
Illetve néha lepd meg csak úgy munka után virággal, vagy hívd fel telefonon, hogy estére ne csináljon vacsit, mert hozol valahonnan.
Iktassatok be heti 1 randit (hát ebben a helyzetben leginkább otthon), mondjuk szombat estére, és kérjétek meg valamelyik nagyit/osztálytársat, hogy nála aludhasson a gyerkőc. Ilyenkor öltözzetek fel szépbe (szerintem ez egy nő önbizalmához sokat tesz) mintha étterembe mennétek, rendeljetek valami vacsit, bontsatok egy üveg bort, és csak egymásra koncentráljatok - szigorúan a gondoktól mentes témákkal. (Vagy eljátszhatjátok, hogy először találkoztok, és épp az első randin ültök - bár ezt én inkább a vírus utáni helyzetre hagynám, és ténylegesen oda vinném, ahol először randiztunk)
Szerintem ez tipikusan az a helyzet amikor elsősorban a párod, lelki állapotára kell odafigyelni, segíteni.
Tényleg egyrészt annyit a házimunkában, amennyit csak tudsz, a gyerekkel stb.
Másrészt kedveskedni neki, a lelkére hatni ha úgy tetszik, váratlanul egy szál virág, egy csoki amit szeret, hozni egyszer-egyszer kaját hogy neki ne kelljen.
Ha leveszed kicsit róla a terheket és a hangulatán tudsz picit javitani, tud pihenni akkor hidd el, előbb-utóbb a szexhez is megjön a kedve.
Csinálj neki egy jó forró fürdőt, de ne szexuális célzattal, hanem hogy pihenhessen, addig amíg ő ázik, te megcsinálsz valamit, a gyerekkel tanulsz stb.
A lányotok miért van mindig otthon? Ovi, iskola? Úgy tudom csak a középiskolákat zárták be?
Nagyszülők nincsenek a környéken leadni a gyereket kicsit?
Kene egy ket gyerekmentes ora.
A lanyotokkal valo tanulast sem artana neha neked intezni.
Illetve egy heti tervvel is elo lehet allni, hogy kicsit rendezettebbek legyenek a hétköznapok. Engem ami nagyon lefaraszt az a mentalis munka, mindent fejben tartani es koordinalni. Ha van mondjuk egy kozos naptar vagy egy heti terv akkor mar nem csak a no feladata. Vagy ha bevasarlolista kinn van a falon akkor nem s feleseged tervezi meg a bevasarlasokat meg a fozeseket. Szoval rendszerezes csaladkent de ebben neki is partnernek kell lennie.
A masik amit mondtak,persze siman maszturbalj nekem fura js ha ez megszunik kapcsolatban
A lányodnak attól lehetnek barátnői, akikhez szívesen átmenne néha.
Borzasztó nehéz ilyen körülmények között tippeket adni, mert azért számításba kell venni, hogy minden zárva van, kimozdulni alig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!