Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Be akarom festetni a hajam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be akarom festetni a hajam, frufrut szeretnék vágatni, illetve a hosszából is csapatnék le nem keveset a hajamnak. Ezt a barátom nem nézi jó szemmel, mikor mondtam, brutálisan kiakadt, nem engedi, és mondta, nem tetszenék már úgy neki. Jogos így ez?

Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 11:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Sajnos a haj nagyon meghatározza a kinézetet és ha úgy mond "rosszra" változtatjuk, ami lehet nekünk tetszik, de külső szemlélőként meg borzalmasan áll nekünk, akkor igen is jogos, hogy nem szeretné. Persze ettől neked jogod van változni, de velem is volt már, hogy változtattam a hajamon, sőt páromnál is volt és borzasztóan állt a változás nekem is, neki is, de egyikőnk se vette nagyon észre önmagán, csak később mikor ismét a "régi" volt.
2020. nov. 26. 13:29
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Femináci akarsz lenni?
2020. nov. 26. 14:11
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem már volt mindenféle hosszúságú és színű hajam, soha nem jelentettem előre be a páromnak, és soha nem is volt belőle gond.
2020. nov. 26. 14:36
 24/28 A kérdező kommentje:
#17 Első ilyen jellegű kérdésem ezen az oldalon. Szerinted, ha hetente írnám ki, akkor nem kaptam volna elég választ már?:D
2020. nov. 26. 15:07
 25/28 A kérdező kommentje:

#22 Az miért femináciság, ha a csak egy kis nüansz kérdés miatt akarok kiállni magamért, amire a nem megfelelő/helyénvaló/normális válaszadási módon volt referálva?? (Plusz amit szerintem be se kellett volna jelentsek amúgy, mert ugyanúgy felnőtt vagyok önálló keresettel, és nem kijelentettem a dolgot, hanem kikértem a véleményét)

Durván el van torzulva a normalitásról a kialakított képed, vagy nagyon fogalomzavarod van, vagy csak egy jól szorakozó troll vagy. Ez abszolút nem hiszem, hogy a hardcore feminizmus kategóriába esne bele.

2020. nov. 26. 15:14
 26/28 A kérdező kommentje:
#20 Ezt a véleményt osztom!
2020. nov. 26. 15:17
 27/28 anonim ***** válasza:
A megcsalás egyik jele (lehet), ha megváltoztatja a másik a külsejét. Nem lehet, hogy ezzel van baja?
2020. nov. 26. 17:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Akkor meg azért kell dobni, mert mérhetetlenül ostoba.
2020. nov. 26. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!