Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi tökéletlenség fér bele egy kapcsolatba?
2 éve vagyok a párommal és nagyon-nagyon szeretem, már együtt is lakunk.
Vannak nagyon jelentős jó tulajdonságai:gondoskodó, kedves, nyugodt, hűséges, jószívű.
Vannak kis problémák, nyilván mindenhol vannak. Egy nagyobb gond van ami annyira zavar hogy nem tudok belenyugodni: néhány témába lehetetlen vele kommunikálni.
Sok dolgot tök jól megbeszélünk, de néhány fontos dologban nagyon rossz a helyzet.
Nem érti meg mit akarok, hiába magyarázom, oda nem illő, mondatokat mond. Vagy rosszul értelmez egy teljesen egyszerű mondatot.
Megkérdeztem hogy miután egy tragédia történt miért nem maradt velem másnap?(ő osztja be a munkaidejét). Ugyan nem kértem,nagyon beszélni se tudtam, de zokogtam,élni sem akartam és elment.
Utána megkérdeztem hogy szerinte nem kellene ilyenkor támogatnunk egymást? Erre az volt a válasz hogy hogyan előzhette volna meg a tragédiát, nem tudta hogy jön.(?)
Tehát nem érti miről van szó. Egyébként értelmes, de ilyenkor akkora csalódás a válasza. Mikor sikerült elmagyaráznom azt mondta hogy jó bocsi hogy akkor itt hagyott.
Kissé autisztikus. Logikus gondolkodású, az IQ-jával nincs baj, de egy szociális és érzelmi analfabéta.
És/vagy egy tapintatlan bunkó. Mert ez is benne van a pakliban.
Elsőre azt gondoltam, hogy ez valami filozófiai kérdés lesz, elvégre mindenkire rá lehet fogni, hogy valamiben tökéletlen, ugyanakkor van, akiben meg pont a tökéletlensége cuki és vonzó... de itt nem ez a helyzet. Ez nem egyszerűen tökéletlenség, hanem társas kapcsolatra alkalmatlanság. Legalábbis veled. Mert lehet, hogy valakinek az, hogy egy érzelmi analfabétával jár, nem okoz gondot. De nekem mondjuk alapfeltétel lenne, hogy egy kapcsolatban érzelmileg legalább nagyjából összhangban legyünk.
Nem, nem így értette. Sajnos sok eset volt, hogy elbeszél mellettem.
Minden más helyzetben okos, szóval az érzelmi dolgai ilyenek.
Köszi a válaszolat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!