Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a jelek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy férjem 5 éve, nagyon szeretem, soha nem hagynám el, mindent megad nekem, de van egy tőlem 20 évvel idősebb pasi, aki hát mindig zavarba hozz. És álmodtam is vele. Megérint ha közel vagyok hozzá, a hátam. Ma mondta kóstolja meg mit főzött és tetette a számba a kanalat, nem értem ezek milyen jelek?

2020. nov. 25. 10:55
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Akkor biztos akar valamit, akkor le kell állítani, ő gazdagabb, de a párom szeretem.
2020. nov. 25. 13:53
 22/29 anonim ***** válasza:
15%
Cicuka ne legyél hülye! Ha Ő a gazdagabb akkor nem egyértelmű, hogy Őt kell választanod? Ő el tud vinni külföldre nyaralni, a párod szeretetével nem hinném, hogy el jutnál például Mallorcára. Ő venne neked új telefont, a pároddal max hitelbe verheted magad. Ő fizetheti a 3D szempilláidat meg a póthajadat, kifizeti a kozmit, meg a szolit is, a pasid mellett jó, ha egy rúzs megvehetsz. Ő fizetni fogja a plázázást, a pasid mellett meg elmehetsz egy gyárba sínylődni 8 órák, kajaszünet, tömegközlekedéssel oda-vissza, fúúúj! Ő lehet fizetné a bejárónőt, a pasid meg el fogja várni, hogy ezt a 80as évek-i sorozatbeli háziasszony szerepet tölts be, moss, főzz, mosogass, takatíts! Édesem tartsd már magad valakinek és ne egy ócska panel életet akarj élni egy senki mellett csak mert most épp érzelmek vannak benne. Az anyagi oldalát nézd a dolognak, mi vár rád egy pénzesebb manus mellett!!!!!!
2020. nov. 25. 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugy megneznek eloben egy olyat, mint a kerdezo.
2020. nov. 25. 15:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztosra veszem, hogy ebből a történetből megcsalás lesz.

Hogy miért? Mert kérdező kiírta ide a kérdést, tehát töpreng mit tegyen, illetve a legfontosabb: valahol vonzódik az férfihez.

Ha egy nő házasságában/kapcsolatában minden rendben van, akkor egy ilyen szituációt a legelején helyretesz, hogy kétsége se legyen a csábítónak, hogy nincs esélye.

2020. nov. 25. 15:16
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Azok a férjes nők, akik ilyeneken agyalnak, gondolatban már henteregnek a kollégájukkal.
2020. nov. 25. 19:14
 26/29 A kérdező kommentje:
Leállítottam most, azt mondta ő nem is a nőt látta bennem, mert fiatal vagyok. Mondtam jó, de akkor se.
2020. nov. 26. 10:02
 27/29 anonim ***** válasza:
67%
Aha, persze. Nagy mágus lehet az öreg.
2020. nov. 26. 11:35
 28/29 anonim ***** válasza:
67%
Jaj hát most úgy tesz, hogy ő csak kedves, mint kolléga. Minden hájjal meg van kenve az "öreg"!
2020. nov. 27. 17:07
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

50 éves az nektek öreg?

Mutatna egy-két fogást,amit az olyan 35-40 éves kölkök még nem tudnak.

2020. nov. 30. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!