Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a jelek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy férjem 5 éve, nagyon szeretem, soha nem hagynám el, mindent megad nekem, de van egy tőlem 20 évvel idősebb pasi, aki hát mindig zavarba hozz. És álmodtam is vele. Megérint ha közel vagyok hozzá, a hátam. Ma mondta kóstolja meg mit főzött és tetette a számba a kanalat, nem értem ezek milyen jelek?

2020. nov. 25. 10:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Te már eldöntötted hogy megdugatod magad vele.

Most mit akarsz? Hogy mondjuk azt hogy basszatok csak diszkréten?

2020. nov. 25. 11:08
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem én se, hogy most mit akarsz itt, nem reagálsz egyetlen válaszra se, csak irogatod, hogy jaaj de annyira nedvesedsz tőle, hogy csak na. Most erre szerinted ki kíváncsi? Azt csinálsz, amit akarsz.
2020. nov. 25. 11:18
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Engedély nélkül fogdos?

És te meg ki se kéred magadnak... Szép pár lesztek...

2020. nov. 25. 11:18
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem sok kell és nem csak a kanalat teszi a szádba! :-)
2020. nov. 25. 11:23
 15/29 A kérdező kommentje:
Csak hozzá ért a hátamhoz. Szerintem nem akar semmit, mert tudja hogy férjem van. És látott, csókolózno, ölelkezni. Csak akkor nem értem.
2020. nov. 25. 11:24
 16/29 anonim ***** válasza:
87%

Aha.

Legközelebb a fenekedet fogja meg, meg egy műbrokit ad a szádba, meg terdeljél már le légyszives, de nneeeeem akar megdugni neeeeeem...

2020. nov. 25. 11:29
 17/29 anonim ***** válasza:
11%
Az öregnek kellenél. Kérdés; melyik pasi adja meg neked az anyagi biztonságot. Akinek több pénze van, logikus, hogy ahhoz kell húznod. Hagyjuk az érzelgős dumát, hogy a hűség a fontos, meg a szeretet. Ez nem latin szappanopera! Ez az élet!!! Egy "szeretlek"-ért nem fognak Gucci táskát adni a plázában!!!!!!!!
2020. nov. 25. 11:43
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne álltasd magad. A faszi egyértelműen meg akar dugni.
2020. nov. 25. 11:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz? Hajt rád, te meg nem utasítod el. Persze, most mondod, hogy nem csalnád meg a férjed, de ha elég ideig folytatja, meg fogod!

Élvezed a figyelmet? Akkor jól gondolkozz el, hogy mi hiányzik otthon, amiért ez így van.

Ha meg van még benned annyi gerinc, hogy hű maradj, a következő közeledésénél azonnal és keményen állítsad le. Nyugodtan mondjad neki, hogy felnyomod szexuális zaklatásért, ha még egyszer közeledbe jön.

2020. nov. 25. 11:47
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudom (merem) kepzelni ezeket a szitukat.
2020. nov. 25. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!