Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a szex kicsit csökkent, de idővel "helyre rázódott"?
Tapasztalatok érdekelnének.
Kérlek a "nem, nálunk minden nap van szex 10 éve" meg hasonló kommenteket tartogassátok olyan kérdéshez, ahol relevánsak. Itt konkrétan olyan példa érdekelne, ahol a szex valamilyen indok miatt kicsit csökkent (plusz kilók, összezártság, stressz, akármi), de idővel sikerült visszarázódni.
Köszönöm előre is
15 éve jöttünk össze. Az elején volt szex dögivel - féltem, nem is bírom majd g*civel. Ez a beetetési időszak. Fél év után visszaállt olyan heti 3-4-5 alkalomra. Ez pont olyan volt ami normál, ami megfelelő. Az első gyerek születése után ez - a kötelező böjti időszak letelte után - hellyel közzel visszatért. A második gyerek születése után viszont durván visszaesett. Annak ellenére, hogy szó volt harmadik pujáról ... kéthavonta 1 vagy 2 alkalommal, ha puncit kaptam, akkor túlzok. Nagyon kemény időszak volt. 5 vagy 6 évig tartott. Volt ez plussz kilók miatt, volt ez önbizalom hiány miatt, a gyerek miatt és az anyagi problémák miatt.
Természetesen nem bírtam ki. Előfordult, hogy elmentem qrvázni. 3 és fél évvel ezelőtt elmentem egy napon 2 olyan lányhoz, akik valami extra töltetet adtak. Visszakaptam az önbizalmamat. Hazaérve - a nejem természetesen nem tudta hol voltam - sokkal energikusabb voltam. Gyakorlatilag újra udvarolni kezdtem Neki. Korábban ilyenkor letördelte a szárnyaimat és megtaposta az önbecsülésemet, de ekkor talán Ő is érezhette, hogy akkora pozitívum van bennem, hogy ezt nem tudja lelombozni. Na meg be is jött neki, amiket mondtam. Gyakorlatilag egyik napról a másikra visszahoztam a kedvét mindenhez - elsősorban természetesen a szexhez. Visszaállt a heti 4-5 alkalmi rendszeresség ráadásul volt, hogy Ő volt a kedvezményező. A mennyiség mellett a minőség is javult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!