Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos hogy ezt rám kiabálja?
Meg ismertem egy fiút, a szép kártyáján volt szálláshelyén x mennyiségű pénz abból nyáron, el mentünk wellnesezni közösen nyaralni, és most hogy szét mentünk rám kiabálta, hogy rám költött x mennyiségű pénzt én ilyen olyan hálátlan vagyok és eddig senkire nem költött ennyit mint rám.
És ő akarta hogy menjek vele nyaralni, és hogy van a szép kártáyján X összeg és milyen jó lesz. Meg bagater dolgokat kiabál rám. Én meg viszonoztam azzal, neki hogy én is vettem neki ezt azt, erre azzal jött ő többet költött rám, mint én ő rá, és hálátlan ilyen olyan vagyok.
Kérdező! Amíg együtt jártatok, addig nem volt semmi jele annak, hogy ő ezt afféle kettőtök közötti tranzakcióként (hoci-nesze "valamit valamiért" jelleggel) fogja fel? Vagy nem is figyeltél erre?
Én (most kizárólag a saját nevemben beszélek) lehet, hogy puszta kíváncsiságból megkérdezném tőle amúgy, így utólag, hogy ha szerinte tartozom neki, akkor mégis mivel. Marha kíváncsi lennék a válaszára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!