Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a barátom nem akarja hogy változtassak a külsőmön?
20 éves vagyok, ő két évvel idősebb nálam.
Most a természetes hajszínem van meg, ami barna, és ez tetszik is neki, mostanában azonban sokat gondolok arra, hogy szívesen befesteném legalább egy részét más színre, mondjuk élénkvörösre vagy lilára. Volt már festett hajam, tudom hogy jól állna, és sokat dobnak a közérzetemen és az önbizalmamon is. Amikor viszont ezt szóba hozom a batatomnak, olyanokat mond, hogy:
- csináljam csak, maximum kevesebbet fog mutatkozni velem nyilvánosan
- fessem be, de akkor ő leborotválja a fejét
- nem érti miért akarok k*rvásan kinézni
Nekem elég rosszul esik ez a hozzáállás tőle, pedig a legtöbb esetben megteszem amit kér, például levágattam a hajam, mert mondta hogy mostanában a rövidebb hajú lányok tetszenek neki.
Nem örül annak sem hogy szedem a szemöldököm, pedig iszonyú ronda amikor elburjánzik, azt pedig, hogy szívesen kipróbálnám az 1D vagy a 2D szempillát, már említeni sem merem neki...
Szerintetek mit tegyek? Mennyire szabad hagyni, hogy befolyásolja a párom a kinézetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!