Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha barátnöm más pasit szivat? Nekem kéne idegeskedni?
Szóval az volt hogy egy fiú a barátnöjét eléggé csúnyán átverte és játszadozott vele és most ö ezért cserébe a pasit próbálja szivatni. Ez nem tudom mennyire lehet igaz mert ezt a kifogást mondta nekem mikor kérdeztem hogy mi van azzal a fiúval mert nagyon soakt beszélnek neten meg olyanokat mondanak egymásnak... nekem ez elég sz*rul esett és rossz kedvem is lett töle de azzal vigasztalt hogy miért lenne akkor velem ha nem is szeret? Meg hogy ö csak játszik a másik fiúval büntetésböl. Mondja mondja hogy szeret meg el is hiszem csak nem tudom msot ezzel belém gázolt kicsit...
Mit tegyek?
Búcsúzz el tőle.
Egyrészt nem tisztességes dolog ilyet csinálni - másrészt veled is megteheti (később, ha gondok lesznek) - harmadrészt veled kellene foglalkoznia, nem mással.
De legalábbis kérd meg, hogy hagyja abba ezt. Ha nem hagyja abba - ha ennyit sem tud megtenni érted - akkor lásd az első pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!