Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki nem nőzik, ha párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem jár el a haverjaival és nőznek együtt, nem csorgatja a nyálát más nőkre, nem flörtöl más nőkkel stb

Van itt olyan közületek akire ez bármikor is igaz volt? Melyik férfitípus van többségben, a nőzős vagy amelyik nem?

2020. nov. 21. 17:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan férfi vagyok. Ha már van 1 nőm minek legyen még egy?

Amugy huseget ígér, nem válságot.

F

2020. nov. 21. 18:29
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
*Nem vakságot
2020. nov. 21. 18:29
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
10 évig hűséges voltam a feleségemhez, míg a halál el nem választott. Kultúrált módon megnéztem más nőket is, ő is a férfiakat, de nem cuppogtunk, nem csorgattuk a nyálunkat. 45/f
2020. nov. 21. 18:33
 14/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én haverozok akkor is, ha kapcsolatban vagyok.

Ettől függetlenül a lojalitàs nem ismeretlen szàmomra.

2020. nov. 21. 18:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A párom ilyen volt. Mondjuk megnézett csajokat, de nem instán meg facen, de ő olyan volt ha összezarták volna egy nővel akkor se ért volna hozzá (nagyon lelkis volt). Vele a halála választott el.

Most olyan párom van, aki még csak rá se néz másra.

Hozzáteszem, én se nezegetek férfiakat ha vkit szeretek, akkor nekem csak ő létezik és ő a legjobb.

2020. nov. 21. 18:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem szurtam ki a szemem
2020. nov. 21. 18:58
 17/27 A kérdező kommentje:
Akkor leírom még egyszer, hogy nem írtam azt sehol sem, hogy nem vonzódik más nőkhöz párkapcsolatban csak az érdekel, hogy olyan van-e aki nem fut más nők után.
2020. nov. 21. 19:00
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt csináljuk ezeket
2020. nov. 21. 19:17
 19/27 anonim ***** válasza:
18%
Attól függ milyen időtartamot nézünk. Ha az elso pár évről van csak szó, akkor van ilyen. Ha egy 50+éves házasságról van szó, akkor nincs. Nincs olyan férfi aki soha, egy flörtöt ne engedne meg magának élete végéig.
2020. nov. 21. 19:21
 20/27 anonim ***** válasza:
96%

Igen, vannak ilyenek.

Te vagy ugye, aki menyasszony, és folyamatosan csal a párja, és abba reménykedsz, majd leáll vele. Ezt most feladtad, és azzal nyugtatod magad, hogy minden férfi ilyen? Nem ilyen. Már ezerszer leírtuk, hogy ne menj hozza ahhoz az ablakhoz.

2020. nov. 21. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!