Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kit válasszak? (lent)
Nem tudok dönteni 2 srác között.:(mind2 nagyon aranyos velem.az egyik vadabb és bátrabb,a másik meg szerényebb és bátortalan.mikor találkozok velük midn2-él ugyan az az érzés.gyomrom fáj,néha remegek,feszült vagyok.de nem tudok dönteni.amitől félek hogy a bátrabb az hamar az ágyba akar vinni,(és még nem érzem úgy hogy ilyen hamar ha össze jönnék vele már 1-2 hét után lefeküdni vele),de a másik srác meg félek hogy hozzám se érne..mit tegyek kit válasszak??vagy mit csináljak??kérlek segítsetek
15/L
egyetértek...csak szexre kellenél... :/
csak ezmegy manapság... TP :D
úgy tűnik csak én vagyok az a balfék aki nem kedveli az 1éjszakás részeket ^^
F/16
nem biztos hogy a vadabb csak azt akarja.. én barátomnál ugyanez volt, ő is az a vadabb típus és féltem hogy csak azt akarja, és még sem.. megmondtam neki h nem akarom és ő megértette :)
szóval ez rajtad áll.. attól is függ te milyen típus vagy :)
gondolkozz el rajta hogy kivel lennél szívesebben, kivel tudod magad jobban elképzelni :) sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!