Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legtöbb nőnek csak ritkán van kedve szexelni?

Játszmák, megvonások, "mitfoggondolni", "nemadommagamcsakúgy" meg persze a kisebbségi komplexusból adódó munka-munka-munka mánia.
Na meg az, hogy a facen látta, hogy xy milyen kigyúrt palival él fantasztikusan boldog szerelemben :)

Mert nincsenek felizgatva.
Ajándékok és a pénz. Ezek nedvesítik őket.

Tévedsz, a legtöbb nő többet akar szexelni, mint a pasik. Jobban is tudják élveni.
A gond nálad van.

Nekem volt anno egy olyan pasim, aki pont ezzel vette el a kedvem a szextől. Reggel megvolt, aztán már arról beszélt, hogy délután megint lehetne valamikor. Eleinte még benne voltam, de baromira irritált, hogy ennyire egysíkú és a farka körül forog az élete, szóval totál elvette a kedvem az egésztől.
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok, heti 4x-5x szexelünk és érdekes, neki nem kell szóbahoznia vagy "könyörögnie", magamtól is rámászom.

Azért szerintem nem kell rögtön ennyire letámadni a kerdezőt, hogy ez tutira az ő hibája és minden nő él-hal a szexért. Mert igen is elég változó, higy kinek mennyire magas a libidója. És nincs is feltétlenül olyan, hogy "normális". Nekem heti átlag 3-4 szex az ideális, de valakinek meg csak heti egy, és olyan is van, akinek még napi 2.
Persze, közre játszhatnak egyéb tényezők (párkapcsolati gondok, fogamzásgátló stb), de simán lehet, hogy neki ennyi az igénye.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!