Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legtöbb nőnek csak ritkán van kedve szexelni?

Hát ez kellemetlen szitu.
Sajnos a stressz, hajtás is kozrejatszhat, vagy ha hormont (fogamzásgátló) szed a nő.
Részemről ha van vonzalom, akkor nem elég az 1. 8 év után és egy 1 éves gyerek mellett is heti 3-4 szex van.
Egyebkent én nem is akadnék ki, ha valaki ismerkedeskor megkerdezné, hogy nekem mennyi az "ideális".

Szia!
Én 23 éves vagyok és lány. Nekem elég nagy az étvágyam és én minden kapcsolatomban igényeltem a mindennapos szexet ahogy az exeim is. 2 barátnőm van akivel beszéltem már a szexualitásról és nekik is fontos a szex és nem elég heti egy-kettő. Sőt nálam valamiért (szerencsére) idővel csak több lett a szex és nem kevesebb.
Úgy általánosságban is elmondható szerintem, hogy ez valami buta tévhit meg provokatív téma. De ha ez egyént nézzük. Szerintem ez a másik féltől is függhet, hogy mennyire jó az ágyban. Ha valaki kevésbé akkor lehet nincs kedve egésznap az ágyban izélni. De ahol könyörögni kell ott NULLA A KÉMIA. Én nem lennék olyannal akit nem kívánok és a másik térden állva könyörög hogy dugjunk már.
A szex téma. Szerintem ha már bizalmas a kapcsolat és eltelt egy kis idő akkor érdemes erről beszélni. Első randin vagy a harmadikon..nem bunkóság, de a harmadik randin nem a szexről akarok beszélni vele.

1. Nem ilyen a nők többsége, te fogtál ki ilyeneket.
2. Érdemes elgondolkodni azon, hogy te jól állsz-e hozzá a szexhez, ha minden nőd frigid volt... még a nagyobb étvágyú nők is elkedvetlenednek egy kapcsolatban, ha a pasi sz.ik bele, hogy a nőnek jó legyen... nyilván nem ismerünk téged, de az is simán benne van a pakliban. Odafigyelsz rá, hogy a nő élvezi-e? Van rendesen előjáték, amit élvez? Vagy kimerül 2 másodperc csöcssimiben, vagy esetleg orál, csak neked, mert az úgy fincsi? Ha kéri a puncinyalást, az kimerül 2 másodpercben, és utána "elfáradtam, betehetem?"? mennyire mész el? Ha túl gyorsan, jársz-e szexológushoz?
3. Az is fontos, hogy hogy védekeztek. Ha tetszik, ha nem, ha ragaszkodsz a tablettához, mert az óvszer nem elég fincsi neked, akkor annak bizony lehet olyan mellékhatása, hogy a nő libidója csökken.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!