Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az exemet?

Figyelt kérdés
Sajnos elég gáz a helyzet. Fél éve jártunk 1 hónapot, aztán szakítottunk és 1 hónappal később megint összejöttünk, de csak egy estére (nem feküdtünk le, csak smároltunk), nem tudom lehetett e volna hosszabb, mert másnap elutaztam messzire (Német o.) és 1,5 hónapot a nyári szünetből ott töltöttem. Mikor 1 hete ott voltam, msnen azt írta, hogy szeret és vár vissza. Én hittem neki, én is szerettem és annyira reménykedtem, hogy tényleg lehetünk mi még együtt. De sajnos nem foglalkoztunk igazán egymással amíg én kint voltam, nem írtunk egymásnak csak ritkán és elég jelentéktelen dolgokat, de azt hiszem szeretett, csak nem merte kifejezni az érzéseit. Azt hittem változni fog a helyzet mikor hazaérek, és felkeres, de nem! Én hívtam el a hazatérési bulimba és arra is alig akart eljönni, de végül egy haverja beszélte rá, hogy eljöjjenek. Aztán ott alig szóltunk egymáshoz és ezen teljesen kiborultam, végig másokkal beszélt, velem meg bunkó volt, meg se kérdezte milyen volt a nyaralásom. A buli után kb. 1 héttel nagyon összevesztünk valamin, amit most nem fejtek ki, de ezzel már azt hiszem véglegesen lejárattam magam! Nem tartjuk azóta se a kapcsolatot és ezt sajnálom, mert én jóban akarok lenni vele, sőt visszaszerezni, hogy minden olyan legyen mint régen. Mit csináljak?
2008. nov. 29. 22:53
 1/1 anonim ***** válasza:
96%

Nézze, csak a káposzta jó felmelegítve, így tartja a mondás is.

Fiatal még, próbáljon előre, és ne hátrafelé tekinteni.

-Sallay Doktor úr

2008. nov. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!