Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
A párom imád magáról és a problémáiról beszélni, sokszor elnyom és észre sem veszi, hogy jó lenne ha én is szóhoz jutnék.
Én jelenleg egy fontos szakmai procedúra közepén állok, nyár óta időt, energiát nem kímélve dolgozom rajta.
A következő beszélgetés zajlott közöttünk:
Én:"Ha érdekel majd megmutatom, de nem hiszem, hogy érdekel."
Ő:"Érdekel hogy kötöm a kapcsolóházba a fázis a nullát meg a földelést?"
Itt közöltem vele, hogy milyen bunkó, majd válaszoltam, hogy igen, érdekel, mert szeretem.
Én órákig szoktam hallgatni az ő munkahelyi problémáit. Fordított esetben, amikor én mesélnék, akkor nem figyel, eltereli a témát, nézeget a sarokba, belevag a szavamba, hogy kérek-e inni. Mindegy csak ne kelljen figyelnie.
Jogosan zavar vagy túlzásba viszem?

Nekem nem tetszik a kérdés, ahogy feltetted. Nem hiszem, hogy érdekel.
Ha ezredjére közönyös igazad van, de ha ez nem rendszeres akkor elég kis sértődötten kezdted. Ilyen oltás után én engem sem érdekelne a srác helyében. Mint ha azt várnád kezdjen el győzködni, hogy na már kérlek csak mutasd meg.
Pitiztetés.

Attól függ.
Mi elmeséljük a napjainkat egymásnak. Valamit megjegyzünk belőle, valamit nem. Mosolygunk rajta.
A feles napja érdekel. Addig a pontig, amíg nem jön a pletyka része. De arról előttem már leszokott.
Azért írtam, hogy attól függ. Ha van a beszámódban olyan, hogy de a Juci, s a Béla stb... Lehet, hogy ezt nem akarja hallgatni. Lehet, hogy 2 órán keresztül mondod, csak mondod... Ezt hallani kéne. Így nehéz megítélni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!