Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én a feleségem menteném ki. Rosszul választok?
Figyelt kérdés
A "kit mentenél ki az égő házból, a gyereked vagy a párod/házastársad" feltevésre:
- a nők 90-95%-a a gyereket választja.
- a férfiak 99%-a a feleségét választja.
Vélemény?
2020. nov. 18. 17:26
21/29 anonim válasza:
Férfi vagyok, ugyan nincs gyerekem, de azért választanám a páromat, mert mire gyereknemzésre kerül a sor, általában jó pár éve együtt van 2 ember, és én személy szerint előbbre tartom a teszem fel 15 év kapcsolatot mint a 2 év gyereket. (Nem azt mondom, a saját vérem és borzalmas lehet elveszíteni a gyerekét az embernek, de a személyes véleményem ez.)
22/29 anonim válasza:
Szerintem erre csak az tud érdemben válaszolni pedig, akinek már van gyereke (akit ő nevel). Aki még csak elképzeli, hogy a párja helyett egy ismeretlent választana vagy pláne nem is akar (vagy még párja sincs és úgy hiszi ha lesz, az majd végre a kánaán és dehogy ereszti:), az persze, hogy nem a gyerekre szavaz. Ahol meg apuka (vagy anyuka) máshová menekül a családosdiból, nos ott a párkapcsolat is rég kuka.
25/29 anonim válasza:
Ez azért is érdekes mert ugye a mai kapcsolatok sajnos nem arról híresek, hogy mekkora szerelem van... hanem sokkal inkább arról, hogy megfelel az elvárásoknak/igényeknek ez már az egóról szól és nem a szeretetről.
Na és ugyebár akik együtt vannak már 15 éve jó esetben mint amit a fenti kommentelő is írt ott már sokszor csak azért vannak együtt mert félnek egyedül lenni, de már utálják egymást, félremennek stb...
27/29 anonim válasza:
21-es, majd ugyanezt meghallgatjuk akkor, amikor a tenyeredben tarthatod az egy napos újszülöttedet.:)
29/29 anonim válasza:
Nő vagyok, én, ha tételezzük fel, csak egyet lehetne választani, és a másik biztos ott hal meg (mert azért, ha logikusan nézzük,a párom nagyobb eséllyel tud kimenekülni egy nem teoretikus, hanem valós helyzetben), a gyerekemet menteném ki, mert érte tartozom felelősséggel . És valószínűleg életem végéig bűntudattal élnék, amiért a párom meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!