Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom beszólt hogy sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom beszólt hogy sokat eszem, pedig egy dekát se hizok, hogy toleráljam?

Figyelt kérdés

Elmúlt egy hétben a barátomnál voltam végig, ugyebár online oktatás van egyetemen és így egész nap a lakásban vagyok. Tény ami tény, tényleg mostanában többet eszem, de kicsit rosszul esett hogy beszólt, szóvá tette. Méghozzá kioktató hangnemben. Azt mondta hogy a sok evés nem fog elönyömre válni. Pedig jó fenekem van, egyáltalán nem nagy vagy zsíros... Az alakom is teljesen jó. 167 cm és 53 kg vagyok.

Az étrendem így szokott kinézni:

1. Reggelim (7:30) általában tojásrántotta/főtt tojás/omlett és kávé vagy kakaó

2. Tízórai (10-11 fele)

Müzli, vagy gabonapehely tejjel, esetleg csak egy alma vagy banán ha nem vagyok annyira éhes

3. Ebéd (1-2 óra fele)

Jellemzően leves és valami hús vagy tészta, esetleg főzelék, de ez mindig más természetesen, Desszertnek egy joghurt minden esetben

4. Uzsonna (4-5 körül)

Péksüti, gyümölcs, esetleg valami csoki vagy édesség, ha több időm és kedvem van akkor sütök valamit, ezek közül valamelyik

5. Vacsi (9-10 körül)

Szendvics, melegszendvics, esetleg valami gyorsan összedobható kaja (tészta, chilis bab, virsli), napzárónak valami csoki, puding vagy túrórudi

2020. nov. 17. 23:10
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
82%
Lényegtelen az étrended, amíg nem eszel egészségtelenül sokat vagy nem vagy egészségtelenül elhízott nem indokolja semmi, hogy beleszóljon, hogy mit eszel, pláne nem ilyen hangnemben. Szerintem ne hagyd neki, hogy emiatt akár egy pillanatig is rossz érzést keltsen benned.
2020. nov. 17. 23:15
 2/49 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez egyáltalán nem sok, bár én mostanában egy nap csak egyszer eszem de még így sem gondolom soknak.
2020. nov. 17. 23:18
 3/49 anonim ***** válasza:
55%
Akik azt írták, hogy ez nem sok azok kitalálták, hogy a kérdező hány tojásból csinál rántottát vagy hiány deci kakaót iszik?
2020. nov. 17. 23:28
 4/49 anonim ***** válasza:
79%
#Nem, de gondolom nem 10 tojásból és nem 2 liter kakaót iszik meg.
2020. nov. 17. 23:29
 5/49 anonim ***** válasza:
14%
Gondolod, tehát nem tudod...
2020. nov. 17. 23:30
 6/49 anonim ***** válasza:
24%
ugye az a kérdés, hény éves vagy. LEhet 20-25 évesen zabálsz, nem hízol, de 30 felet ennek drasztikus következményei lesznek, ahoy lassul az anyagcseréd. Vagy 200 ilyen esetet láttam ismerős női körben az elmúlt 10 évben, hogy csinos, széparcú huszonévesből 8-10 kilós túlsúlyos 30 asok lettek, akikre már nem úgy néztek az idegen férfiak, vagy éppen a párjaik mint addig.
2020. nov. 17. 23:37
 7/49 anonim ***** válasza:
29%

5. Vacsi (9-10 körül)

Szendvics, melegszendvics, esetleg valami gyorsan összedobható kaja (tészta, chilis bab, virsli), napzárónak valami csoki, puding vagy túrórudi

Jól sejtettem, 20on éves vagy, mert a 30 asok többsége már tudatosan táplálkoznak, 6-7 után nem szabad enni. Pár év múlva sírni fogsz, 100%. De nem mondd, hogy nem mondtam meg.

2020. nov. 17. 23:38
 8/49 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, az lemaradt, bocsi. :)
2020. nov. 17. 23:45
 9/49 A kérdező kommentje:
A reggelis kérdésre válaszolva, tojásrántottát általában 4 tojásból csinálok, kakaó pedig fél liter kb. ha azt iszom.
2020. nov. 17. 23:47
 10/49 anonim ***** válasza:
4%
Nem volt kérdés, hogy miből mennyit eszel pusztán azt írtam, hogy a 2-es alaptalanul írta amit írt.
2020. nov. 17. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!