Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vagyem rá hogy ő kezdeményezzen?
"romantikus alkat vagyok és azt szeretném ha ő kezdeményezne"
- Akkor várj... a sült galambra...
Szerintem pedig az a pasi,aki nem tud kezdeményezni,nem igazi pasi...Én is ilyen helyzetben vagyok.És én sem szeretnék kezdeményezni,mert romantikus vagyok,és persze félénk is.:) Jól be kellene rúgnotok,és nem lenne gond a kezdeményezéssel.
Ez csak egy tipp:DDDD
Szerinte meg úgy lenne szép ha te közelednél.
Ha te nem lépsz nem lesz semmi.
"Én nem vagyok gyáva vagy csendes csak szerintem úgy lenne szép, ha a fiú közeledne:)"
- Ő meg lehet, hogy a félénk típus, és/vagy úgy gondolja, ha egy lány akar valamit, akkor lép/jelez, és aki csak vár, azt nem lehet komolyan venni.
Semmti nem vesztenél, ha Te lépnél; romantikázhatsz még a kapcsolatotok alatt is.
Az az igazság, hogy az ilyenekre nagy merészen válaszolgatnak a gyáva pasik, akik egy nőnek nem udvarolnak és várják a sült galambot...
Mint ahogy itt is látszik!
Egy nő ne nyomuljon egy pasira. A pasinak kell az első lépést megtenni, így biztosítja a nőt arról, hogy érdeklódik iránta.
A gyáva pasi senkinek sem kell.
A gyáva nő taláhat magának udvarlós pasit.
Egy gyáva pasinak ritkábban udvarol egy nő. Csak akkor ha anő is rámenős liba (de annak a gyáva nem jön be) a csendeslányok szintúgy nem fognak nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!