Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi miért nem húzza le a WC-t normálisan pisilés után?
Figyelt kérdés
Mindig olyan erős, büdös pisiszag van utána az egész WC-ben.2020. nov. 16. 18:14
1/8 anonim 

válasza:

Az inkább attól van, hogy melléhugyozik, vagy visszafröccsen. Ha elég tisztán tartod a wc-t akkor megmondhatod neki, hogy csinálja ülve. Tisztább helyeken, amiket nem használhat bármilyen idegen - jobb is úgy.
2/8 anonim 

válasza:

Mert pénzbe kerül a víz? Meg miközben Afrikában szomjaznak?
3/8 anonim 

válasza:

"Ha elég tisztán tartod a wc-t"
és már miért a kérdező dolga más hugyát összetakarítani?
5/8 anonim 

válasza:

3.
Én úgy értettem, hogy MIELŐTT használatra kerülne, azelőtt tiszta-e. Mert akkor én pl. automatikusan leülnék, pont az ilyen lehetséges hibák kiküszöbölésére. Ahogy itthon is. Egyedül olyan helyeken nem amik undorítóak (várótermek pl.)
Szándékos félremagyarázás.
6/8 anonim 

válasza:

Mióta nálunk mindenki ülve pisil nincsenek ilyen gondjaink, hogy melléfröccsen stb.
Nyilván a lehúzás egy külön kérdés, hát nemtom, akinek ezt nem tanították meg 3 évesen, lehet már sose fogja megtanulni.
7/8 anonim 

válasza:

Most a kérdés általánosítja az összes pasit? Mert az is elég gáz dolog. van aki így teszi, van aki nem.
8/8 anonim 

válasza:

Papirt se hasznal es igy nem erzi, hogy keves volt a viz. Munkahelyi kozos vecen mind igy jon ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!