Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek mit csinál hasonló helyzetben?
Ilyen a vállalkozók élete. Ez van. Nem úgy működik,hogy 9-17 között meló és utána eldobhat mindent.
Persze évekkel később lehet megbánja ezt és az egészségére is rámehet, hogy nem tud kikapcsolni.
Ebből éltek.
Ha egyszer nem veszi fel, a kuncsaft megy máshoz.
És ott is ragad. És nem jön vissza.
Az autószerelő munka ilyen. A kuncsaftnak azonnal kell
a segítség, mert lehet, hogy ő is vállalkozó, lehet,
hogy el akar utazni, stb.
Ha orvoshoz mentél volna, akkor még éjszaka is otthagyna
az ágyban, ha beteghez hívják, s lehet, hogy heti háromszor lenne
éjszakai ügyeletes. Vagy mint most, lehet, hogy hetekig sem látnád.
Az autószerelő munka is hasonló, csak nem embert, hanem gépet gyógyít,
ami másoknak a megélhetési eszköze.
Én is kisvállalkozó vagyok. Reggel 8 előtt és este 6 után csak családtagnak veszem fel a telefont. Hétvégén egésznap ez van. És soha nem megyek ki házhoz vagy helyszínre. Ha olyan gond van húzassa el a kocsiját vagy fogadjon autómentőt. Nem voltam én sem mindig ilyen. De amióta ez van, kicserélődött az ügyfélkör. A csórók elmentek, jöttek helyette pénzesebbek.
Régen volt, hogy szombat este 8-kor hívtak, hogy menjek, lerobbant a kocsi a keresztezōdésben. Ma már nincsenek ilyen hívások, tudják hogy fel sem veszem a telót.
Van olyan haverom aki két telefont tart és a melós telefont munkaidő után kikapcsolja.
Az első 4 válaszolónak fogalma sincs miről beszél. Aki mindig felveszi a telefont, az a falu hülyéje lesz. Összeszedi ezzel a legcsóróbb, legproblémásabb, fizetni alig tudó ügyfeleket, ráadásul nem lesz ideje a pénzesebb, jól fizető munkákra.
Le kellene ülnötök a férjeddel és megbeszélni, miből is jön igazán a pénz. Ha az éjszakai munkából, lehet azt is csinálni, de dupla áron, kiszállási díjjal. Ha a többség munkaidőben jön, akkor arra kell koncentrálni. Csak olyan áron szabad dolgozni, hogy akkor is megérje a munka, ha alkalmazottal csináltatná meg.
Imertem olyan szerelőt akinek szintén mindig csörgött a telefonja, rengeteg munkája volt és sosem volt pénze. Kiderült a normális árat sem merte elkérni az ügyfelektől.
Ismerek olyat aki kis faluban dolgozik a városi árak kb dupláján. Kérdeztem is tőle, ezt hogy tudja megcsinálni. Levezette, hogy 30 km a legközelebbi város. Sok embernek se ideje, se kedve 30km-t vezetni a szerelőhöz. Persze neki volt egy határozott fellépése.
Sokféleképpen lehet vállalkozást szervezni. A férjed rosszul csinálja. Így sem rád, sem a gyerekekre (ha vannak) nem lesz ideje. Akkor meg miért is dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!