Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lecsendesedik a kezdeti tűz, miért leszek boldogtalan?

Szokatlanul igényes voltál a párjaiddal szemben.
Igényelted az ölelésüket, gyengédségüket, testi közelségüket akár szex nélkül is, csak öleljenek.
Te vajon odabújtál hozzájuk akár úgy is, hogy nem akartad a szexet, hanem csak az ölelést? Átölelted őket elég gyakran? Esetleg fáradtak voltak és rájuk akartál erőszakolni olyat, amihez épp nem volt kedvük?
Igen, pl a mostani párom az első, aki igényli, hogy sokat simogassam, aminek nagyon örülök. De vannak időszakai, amikor kevésbé, és ez rossz nekem. De sosem erőltetek senkire semmit. Az a típus vagyok, akinek meg lehet mondani, hogy fáradt vagy álmos, vagy szimplán egyedüllétre vágyik. Nem sértődöm meg, meg lehet beszélni velem a dolgokat és mindig igyekszem megérteni a másikat és elfogadni az álláspontját.
Viszont valóban ha gyakran érzem a másik közömbösségét, akkor nem erőlködöm, akkor nem bújok én sem.

Egy kapcsolat sem tökéletes.
Ha csak ennyi a probléma, akkor érdemes megbeszélni.

Ez szinte mindig igy van.
Olvass Perel Esther-t (Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence (2006))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!