"csendesek" titeket is zavar mikor lecsendeseznek?
Engem az zavar amikor màsokat az zavar hogy nem szolalok meg.
Olyankor vagy provokalnak vagy kerdeznek mindenki les es mondanom KELL vmit.
Engem igazából inkább idegesít, mint zavar/rosszul esik.
Azzal, hogy valaki felhívja arra a figyelmet, hogy "de csendes vagy", nem értem sose, hogy igazából mi a célja. Mert, képzeld el: tudom! És nyilván oka is van, annak, hogy csendes vagyok (nem érdekel a téma, nem érzem jól magam a társaságban, nem értek a témához, nem szeretnék belemenni bizonyos dolgokba stb.), szóval inkább csak idegesít, hogy ok, csöndes vagyok, tudom, és??? :D
Nem érzem kínosan magam egy társaságban, ha éppen csöndben vagyok viszonylag hosszú ideig, mert én szeretek másokat is hallgatni,/megfigyelni, viszont amikor valaki erre rámutat, akkor az kellemetlen a fentiek miatt. Meg egy ilyen megjegyzés kb egyenes út ahhoz, hogy ne is legyen még annyi kedvem se az illetőhöz szólni, mert alapvetően nem tartom udvarias formának ezt a fajta megnyilvánulást.
Szóval, ha valaki azt szeretné, hogy beszédesebb legyek, akkor beszéljen érdekesebb témákról, no offense.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!