Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is a férfi párja ennyire túldramatizál mindent?
Példa, hogy mire gondolok: betanulási időszaka volt munkahelyen, jött márciusban a járvány, home officeba rakták a 2. hónapjában és rögtön írta nekem az üzenetet, hogy kész ennyi volt, kifogják rúgni, alig tanulta még meg a dolgokat és most egyedül lesz és hibázni fog stb.
Vagy pl főz valamit, nem figyel a húsra és az odakap és ott is mondja hogy jó, ő többet nem fog főzni, mindenben béna stb.
Elég idegesítő, mert nekem ez hisztinek érződik. Amúgy tart 1-2 óráig aztán elnézést kér. Ő 24 éves.

Nem, ez inkább rám jellemző, sajnos. Borzalmasan szerencsétlennek tartom magam a korábbi rossz tapasztalatoknak köszönhetően, sorozatosan csak a rossz talált meg és általánosan nem jött össze semmi, amit szerettem volna és amiért tettem is. Emiatt és az elismeréshiány miatt alakult ki nekem, nem voltam mindig ilyen.
Ez szerintem inkább pesszimizmusnak hangzik, mint hisztinek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!