Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy félénk, önbizalomhiányos lányba egy kis magabiztosságot csepegtetni?
Egy igazán szép, kedves és okos lánnyal járok, mégis, azt vettem észre, hogy nagyon pici az önbizalma, ami az életére is kihat. Pl. strandra nem járunk, mert zavarba jönne, ha fürdőruhában látnák, hasonló okból az edzőterem is kilőve. Szex terén is kissé visszafogott, mintha nem is tudom, kételkedne benne, hogy tényleg őrülten kívánom őt és hogy odavagyok érte.
Pedig éreztetem vele, hogy micsoda álomlány, hogy bátran kinyílhatna, és elengedhetné magát. Nem azt szeretném persze, hogy most forduljon ki magából, és legyen extrovertált bulikirálynő, mert szeretem az introvertált énjét, és azt is, ha csak összebújunk és olvasunk vagy filmet nézünk. Csak rossz látni, hogy a gátlások miatt lemarad egy csomó élvezetes élethelyzetről.

megerősítéssel, kisebb komfortzónán kívüli lépésekkel, jó példával, stb.
az a baj, hogy a krónikusan önbizalomhiány gyakran sok év hatásának eredménye, ennek megfelelően elég sok energia kimelózni.

Az eredményhez használd az apró lépések taktikáját (ha tisztességesek a szándékaid, tehát valóban szereted és nem kihasználni akarod), azaz ne erőltesd, amit (most még) semmiképp nem akar megengedni.
Ha a szexszel egyet ért és gyakoroljátok, akkor olyan nagy önbizalomhiánya nem lehet. Azt, amit eközben nem akar megtenni, ne kérd tőle, legalább is most még ne. Talán később. Mi az, amiben még látod az önbizalomhiányát nála? A strand és edzőterem nem sok. Van más is?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!