Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tobb mint egy eve nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tobb mint egy eve nincs szex, de kivulrol nezve idilli nagy csalad vagyunk, eletunk vegeig tudjuk ezt csinalni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Tesztek azert hogy jobb legyen= kicsikart..azta ez aztán a logika
2020. nov. 11. 15:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd valami oka van. Nem nem a gyerek. Ne csak a felszínt kapargasd
2020. nov. 11. 15:24
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

A szép hétvége, a csipkésholmi, a kérés, a válással való zsarolás, a kedveskedés mind mind kicsikarás, hiszen a vágy önműködő valami és már elmúlt náluk.

2020. nov. 11. 15:30
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
#10 Nem kicsikarni kell, hanem egyszerűen újra közeledni egymáshoz. Vagy mondjuk elmenni párterápiára. És nem igaz, hogy egy hosszú kapcsolatban nincs szex. Tapasztalat. ;) Csak neki kell állni. Akkor is, ha fáradt az ember.
2020. nov. 11. 15:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#13 na ez új. A kedveskedés a szex kicsikarása? Te troll vagy?
2020. nov. 11. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Mikor összekerül egy pár ott a vágy, mindegy milyen körülmények között, de kívánják egymást, vágynak egymásra.

Ez nem jön vissza a bonbontól vagy a ma én mosok fel-től. Semmitől sem.

Próbáltál már kedvesen szexet kérni attól aki nem akar lefeküdni veled?

2020. nov. 11. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért tartós kapcsolatban arra várni, hogy majd csak úgy magától lesz vágy és szex az erősen meredek. Igenis tenni kell érte, akár azzal, hogy ma én mosok, akár bonbonnal, bármivel, amitől a pár két fele közelebb kerül egymáshoz. Egy üveg bor és hosszas, mély beszélgetés, mint a kapcsolat elején, ami nem a gyerekekről meg a házimunkáról, a munkáról szól már közelebb hozhatja egymáshoz őket, de egy masszázs, közös fürdő, bármilyen olyan tevékenység, amivel azt érzik, hogy párként is vágynak a másikra, nem csak az életben társként és a gyerekek szüleiként.

Amúgy nem a három gyerek az oka, nálunk is hárman vannak, a legkisebb még csak négy hónapos, de még így is legalább heti egyszer, de inkább kétszer van szex, és a korábbi tapasztalatokból kiindulva miután nála is beáll a napirend és kicsit többet fog aludni éjszaka, ez ismét gyakoribb lesz. Csak mi a férjemmel nem arra várunk, hogy magától majd úgyis lesz vágy, hanem beszélgetünk, kedveskedünk egymásnak, törődünk a másikkal, és akkor így hogy, hogy nem, működőképes a dolog. Tizenöt éve vagyunk együtt, ezt azért én egészen hosszú távú kapcsolatnak ítélem, aztán mégis. Nehogy már törvényszerűnek állítsunk be egy olyan anomáliát, ami csak látszólag szép, de benne élni szenvedés.

Amúgy kérdező, ha nektek ez így jó, akkor persze le lehet élni egy életet így. Ha nem jó, akkor vagy megoldjátok, vagy megcsalás/válás lesz a vége. Ti tudjátok, mennyit akartok beletenni még a dologba, hogy a végeredmény számotokra megfelelő legyen.

2020. nov. 11. 15:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

És esetleg megoldani a problémát mint két felnőtt fel sem merül?

Inkább beletörődni a szarba és elfogadni egyszerűbb mint tenni érte gondolom.

És mielőtt valaki jönne azzal,hogy hát könnyű beszélni elmondom,hogy tapasztalat.

A szüleim is pont ilyenek voltak mint ti...ez oda vezetett,hogy apa félrement és ezzel 3 gyerek gyerekkora is tönkrement a házasságuk mellett...a gyerekek nem hülyék megérzik ha baj van.

Én amikor férjhez mentem már akkor elhatároztam soha nem fogom ezt a példát követni és a férjem is arra kértem,hogyha bármi hiányérzete van szóljon és megoldjuk,ha kell kompromisszumukkal de megoldjuk.2 gyerek után is teljesen kielégítő a szexuális életünk mert tudunk beszélni róla és mindketten szeretnénk,hogy a másiknak jó legyen.Nem igaz,hogy a hosszú házasságokban ritkán van szex...van olyan hét amikor naponta van.

Ha meg elmúlt a vágy egymás iránt azt vagy meg kell próbálni feléleszteni vagy kilépni belőle és esélyt adni magadnak arra,hogy valakivel kielégítő életed legyen.

2020. nov. 11. 15:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
ha mondjuk 60+osok vagytok akkor oké, de 30 körül siralmas
2020. nov. 11. 15:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez 4 évig húztuk. Majd jött egy férfi aki elcsábított és szétmentünk.
2020. nov. 11. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!