Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen viszonyban vagytok az expasitokkal Lányok?
Beszélgettek velük? Találkoztok?
ha igen akkor milyen gyakran?
Bnőm exével nagyon jóban van. Mi 3 hónapja vagyunk együtt a srácot meg 1 éve ismeri - nemtudom mennyi ideig jártak - de annyit tudok hogy volt olyan 3-4 hónap h egyáltalán nem beszélgettek. Aztán nekem feltűnt h a srác erőteljesen flörtöl bnőmmel, de bnőm esküszik hogy csak barátok és ő többet nem akar tőle - jó ezt felfogtam de a srác csak folytatja. Majd egyszer amikor dolgoztam és nem voltam otthon ez a srác meglepte bnőmet. Éjfélkor utazott 130 km-t és meglepte bnőmet.. beszélgettek 2 órán át.. Hát én teljesen kiakadtam.
Meg bnőm anyja is hogy mit keresett ott az a srác amikor velem van. Bnőm állította h csak barát - bezzeg amikor megtudta hogy mi a véleménye mindenkinek erről hirtelen már nem volt olyan érdekes számára bnőm.
Ebből ti mit szűrnétek le?
Ha valami világi cimbije lenne a pasi semmi bajom nem lenne. de a pasinak bnőm óta nem volt senkije és kicsit gyanús a teperése.
Ha ilyen áron is tartja a kapcsolatot a csaj az exével akkor valami nincs rendben... mint ahogy köztünk sem
22F
Mégcsak köszönő viszonyba sem,persze ez érthető sztem,mivel minden szó nélkül dobott ki! Egyik nap letörölt ismerősei közül,nem vette fel a telefont,sms.re nem válaszolt,új msn-t csinált,végül új tel.szám! 2 hét után feladtam! azóta eltelt fél év!!!
már nem utálom,de ne is lássam inkább Am fél évig voltunk 1ütt,ő csalt meg!S múltkor 1 buszon utaztunk,kellemes volt ahogy kifordult az ablak felé! Kedves fiú!
Mi barátságban váltunk el a barátnőmtől 3 év után. Ő azt mondta, hogy tartsuk a kapcsolatot, de én inkább ez ellen voltam, főleg, hogy szerettem, és ő egy másik pasival kezdett el járni. Ez nekem nagyon nem esett jól, ezért mondta, hogy inkább ne haverkodjunk. Max, szülinapra-névnapra küldünk egy sms-t, de ennyi a kapcsolattartás.
24/f
Egy srácot leszámítva mindegyikkel jóban vagyok. Az utolsóval (3 éve szakítottunk) hetente, kéthetente találkozunk és nagyon jól elbeszélgetünk. Szüleivel is jó a kapcsolatom.
29/L
Utolsóval nagyon sz.ar a viszonyom,a többivel olyan semmilyen. Elfelejtettük egymást. De van 2 kivétel... A legelső pasimmal nem haragban váltunk el,nagyon sokáig barátok maradtunk,évfordulón még akkoris írt,hogy "emlékszel,milyen volt,amikor...?",amikor már rég nem voltunk együtt.Aranyos:) Egy másik exemmel meg megintcsak jó a viszonyom,neki amolyan best vagyok:D Úgyhogy nagyon szeretne megint megkapni...csakhogy már van pasim,úgyhogy ex marad:) Bár néha találkozgattunk. Ilyen ez...
20L
3 pasim volt, abból kettővel szörnyen váltunk el.
a harmadikkal nem igen tartjuk a kapcsolatot, néha összefutunk bulik alkalmával akkor beszélgetünk puszipuszi szal nincs gond. neki is van bnője, nekem is barátom :)
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!