Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt kapnád a barátodtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt kapnád a barátodtól, akit te nagyon szeretsz, hogy nem tudja miért van még veled... akkor szakítanál vagy még tűrnél tovább?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Előbb-utóbb szakítani fog veled. Meg is mondta azzal, hogy nem is tudja, miért van még veled.

Ints neki búcsút, mielőtt eldobna, mint a mosogatórongyot.

A következő párod esetében (remélem lesz) igyekezz azokról leszokni, amiket felemlegetett, hátha igaza van...

Vele szemben ez már aligha jönne be neki.

2020. nov. 10. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Na, amíg az előző válaszomat írtam, már sok minden kiderült előtte.
2020. nov. 10. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
11-es teljesen egyetértek! Ha kibírhatatlan voltál, mellőzted őt és ő is sokat tűrt ne csodálkozz azt kapod nem tudja miért van még veled. Vitákban nekem is kibukott exeknél mikor betelt a pohár annyit szenvedtem. Szerintem ne az okozatot kezeljük, hanem az okokat amik miat ezt hozzád vágta.
2020. nov. 10. 20:55
 14/16 A kérdező kommentje:

Az komoly, hogy bár nem tudtok semmit, de egyből engem támadtok be!

Oks, mondok egy példát! Apja egyedül van, nagyon nehéz eset és nem tudtam kiigazodni rajta én sem, sokszor bunkózik; párom/exem azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni. Ezután nem próbáltam őt megérteni, "összebarátkozni" vele, csak az alapvető udvariasságot adtam meg. Aztán egyszer amikor az ex elhívott magához, és megérkeztem, nekem rontott az apja, hogy ne menjek oda. Ezek után nyilván soha többé meg se környékeztem a házat. Na ez volt az egyik ok, amiért én feleltem. Csodálkozott hogy miért nem megyek többet hozzá.

Még mindig én vagyok a rossz barátnő?!

Egyetlen egy dologban volt igaza, azt viszont elismertem, és el is kezdtem rajta változtatni, csak nem volt elég gyors és látványos neki, mert ő minden azonnal akart. Pedig azért az egyik rövidebb távú álmom is be kellett volna áldoznom. Ennyi.

2020. nov. 10. 21:06
 15/16 A kérdező kommentje:

És hogy mellőztem volna őt??

Ő volt mindig is többet a haverokkal, mint velem, és azt kérte hogy fogadjam el. Változtam ebben is, elfogadtam. Még úgy is hogy idővel meg egyre több kellett neki, többször lógott velük, mint velem! Enyhén szólva igazságtalanul bánt velem, de mindegy.

2020. nov. 10. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
Így már tiszta, de sokszor hosszú folyamat, míg egy ilyen szituációban kibukik. Ahogy előtte is írták fontos a környezet és az összefüggések. Faterjaról nem ő tehet, meg kellett volna hármasban beszélni, mert neked ez rossz élmény ami visszatartott, de ő szart rá, hogy le rendezze. Te meg mély nyom miatt kerülted, hogy nála legyél érthető!
2020. nov. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!