Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7. -es vagyok és egy lány tettszik nekem az osztályomból és sokan azt mongyák hogy nagyon jól összeillenénk de nem tudom hogy tetszik e nekem most mit csináljak?
Figyelt kérdés
de félek megkérdezni hogy járna e velem2010. aug. 10. 11:31
1/31 anonim válasza:
7. osztályban még nem tanítanak nyelvtant?
2/31 A kérdező kommentje:
tetszenék e neki
2010. aug. 10. 11:32
3/31 anonim válasza:
1. válaszolónak: Ez ütött :D:D:D
4/31 A kérdező kommentje:
de
2010. aug. 10. 11:32
5/31 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy osztálytárssal nem kellene összejönni, mert szinte olyan mintha a "tesód" lenne.
Gondolj bele 8évig egy osztályba jártok.
6/31 anonim válasza:
nem igaz,nyugodtan osszejohetsz egy osztalytasrsaddal,hidd el az nem baj ha azok vagytok,ugyh szerintem hivd el valahova,es ha eljon,akkor mar gondolhatod azt h bejossz neki,szoval hivd el valahova:d
7/31 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, ebben nincs semmi, haa egy kedves lány, és nem tetszenél neki, akkor titokba tartja ezt, nincs mitől félned. Ha lenne valami kérdés csak nyugottan.
8/31 anonim válasza:
Nagyon cuki vagy xD áááh szakadok :D
na szóval...olyan nincs hogy "nem tudom hogy tetszik e"...csak tudod ember! másrészt az nem elég hogy tetszik, szerelem is kéne...majd rájössz milyen is az :)
Képet a csajról!!! :D
15/F
10/31 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Az ember előbb szerelmes, mint ahogy megtanul írni. :D Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!