Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi nagyon vonzódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nagyon vonzódik egy nőhöz testileg, attól lehetséges, hogy nem kedveli?

Figyelt kérdés
Kifejtem bővebben, bár annyi a lényeg, amit a kérdésben írtam. Tehát van egy férfi, aki imád a nővel csókolózni, ha csak meglátja már fel is áll neki, imád vele szexelni. Ettől függetlenül létezik, hogy nincs benne semmi érzelem a nő iránt? Csak azért kérdezem, mert ha engem, mint nőt ennyire vonz egy férfi, akkor nem tudok érzelemmentes maradni. A férfiak tudnak?
2020. nov. 9. 17:39
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
*nem hiszem el
2020. nov. 9. 18:17
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Nagy színész a legtöbb pasi. Mi nők vagyunk inkább ilyen kis érzelmesek, a pasik csak szexelgetnek jobbra balra, akivel van lehetőségük. Éppen ezért nincs is nagy érzelem bennük.
2020. nov. 9. 18:20
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
A férfiak egy részének csak az a fontos, hogy legyen egy katymatyra alkalmas nő, így érzelem nélkül is megvannak, de a testiség megmarad.
2020. nov. 9. 18:20
 14/30 A kérdező kommentje:
De ha nagyon vonzódnak a nőhöz akkor is? Bocs hogy ennyit pörgök rajta, csak nekem ez annyira hihetetlen.. Én ha nem kedvelek egy pasit, 1000% hogy hozzá se bírok érni, nemhogy csókolózzak és szexeljek vele.. Hogy? Nem érem még mindig.
2020. nov. 9. 18:25
 15/30 anonim ***** válasza:
44%
Igen, a férfiak ilyenek. Mindegy nekik, még a legyet is röptében...
2020. nov. 9. 18:28
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
A lefekvés egy nővel egy trófea megszerzése, se több se kevesebb. A nőkben hamisan él az a kép, hogy ha valaki lefekszik velük, akkor az egy visszaigazolás, hogy jó nők, vagy kedvelik őket. Ha egy férfi szerelmes egy nőbe, akkor nem abba a bizonyos lángoló, gyomorgörcsös érzésbe szerelmes, mint, ahogyan a nők. A szex nem ennek a vonzata.
2020. nov. 9. 18:42
 17/30 anonim ***** válasza:
15%

#9 hát itt nem ő volt a selejt :)

Mindegy, őrjöngjetek csak, ti szegény áldozatok, akik úúúúgy el vannak nyomva 😄

Serényen nyomogassátok a jelentés gombot, a lefelé mutató hüvelykujj mellett, ne nyomhassanak el titeket többé 😂

2020. nov. 9. 18:45
 18/30 A kérdező kommentje:
Hát elég furák vagyok, na.
2020. nov. 9. 18:45
 19/30 A kérdező kommentje:
*vagytok
2020. nov. 9. 18:46
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

17#

Kérlek fejtsd már ki, hogy miért is vagyok selejt én

A pasival együtt voltunk, minden stimmelt az ágyban is, azt gondoltam ágyon kívül is, mert olyan jól előadta magát

a családjának is bemutatott, aztán miután kiszórakozta magát úgy döntött mégsem kedvel eléggé

ja és mellesleg a családja kedvelt nagyon is, szóval nem értem miért lennék selejt.

Köszi a választ! Bár gondolom azt nem fogok tőled kapni, mert csak arra vagy képes, hogy különböző jelzőket aggass olyan emberekre, akiket nem ismersz

2020. nov. 9. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!