Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás előtti szexnél utólag vagy előtte kérjem el a nő bugyiját?
Nem vagyok pervez meg semmi ilyen, csak számolom, mennyi nővel voltam egyutt, és a feljegyzések mellé jó emlékbe egy bugyi is, amit én vettem le róla.
De lehet, emiatt perverznek tartana.
Ezennel ünnepélyesen megígérem, hogy annyi nőt fogok "megviccelni", amennyit csak tudok. Különösen a szűz, fiatal, tapasztalatlan nők lesznek a célpontjaim, akiktől nem bugyit fogok gyűjteni, hanem bele fogok hazudni szemükbe, hogy komoly érzéseim vannak irántuk.
Rafinált leszek, mert amikor már lefeküdnének velem - taktikai okokból - azt fogom hazudni, hogy "én még nem állok erre készen". Erre pedig a nők el fognak olvadni, hogy milyen értelmes, érzékeny srác vagyok. Ha kell, még a szülei bizalmát is elnyerem. Miután pedig 100%-ra húztam a nő érzéseit fokozatosan fogom ignorálni. Hazudni fogok, hogy hamarosan külföldre utatok. De meg fogom tenni azt is, hogy szex utám dobom ki, esetleg - viccből - még ledobok az ágyra egy 10 000 Ft-ost is.
Aztán majd hazugságokkal kimentem magam, ha kell sírok is, vagy valamit kitalálok.Na, erre varrjatok gombot. Ezzel még a "nőcsábászokat" is lekörözöm, akik egy idő után az én irányításom alatt fognak állni.
Ha kell, még az Ördögnek is eladom a lelkem, hogy ezt megcsináljam. Vélemény?
Ó, és még valami: a vallásban megtanultam nagyon meggyőzően beszélni. Egy kissebb tömegnek prédikáltam már fiatal srácként is, a délelőtti istentiszteleten. A prédikációt fejből mondtam, amikor történelmi eseményekről szóltam - amik kapcsolódtak a témához - azokat is fejből mondtam, az emelvényen, a mikrofonba.
Amikor lejöttem a szószékről, az emberek gratuláltak nekem, hogy milyen szép beszédeket mondtam. Ha még célom lenne teológiát tanulni az egyetemen, nagyon jó teológus-vallástörténész lenne belőlem.
Ezt a képességet kezdtem el átvinni a csajozásba is. Esély sincs arra, hogy lebukjak, ugyanis én megtanultam, hogyan legyek emberek csoportjaira hatással.
Szóval bizony nagy az én előnyöm.
Te nem férfi vagy, sőt megkockáztatom, hogy te írtál több kommentet több profilról. Te inkább a 80%-os fanatikus feminista vagy nő, akinek már legendája van itt az oldalon. Teljesen bekattantál, ki tudja hány profilod van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!